Pepe, surpriză de zile mari după ce a divorțat de Raluca Pastramă: „Trebuie să vă mulţumesc!”

Pepe a dat lovitura imediat după ce a divorțat de Raluca Pastramă.

Pepe, surpriză de zile mari după ce a divorțat de Raluca Pastramă: "Trebuie să vă mulţumesc!"

Pepe este în culmea fericirii, deși a trecut printr-un moment greu de îndurat. El și Raluca Pastramă au divorțat. În urmă cu două luni, vestea că vedetele se despart a șocat întreaga lume mondenă. La început, multă lume nu credea că despărțirea lor este pe bune, cu toate acestea, ultimele zile au închis toate gurile care ar mai fi crezut în vreo altă variantă.

Raluca Pastramă și Pepe nu se mai înțelegeau deloc. O vreme au stat alături unul de celălalt de dragul celor mici, dar această improvizație nu a reușit să reziste foarte mult. Au decis astfel că este cel mai bine ca fiecare să o ia pe drumul lui, deși îi legaseră împreună foarte mulți ani. Prietenii, fanii și familia au fost în stare de șoc în momentul în care au aflat adevărul despre căsnicia lor.

Pepe, mesaj de mulțumire pe Facebook

Vedetele au pozat mereu în cuplul perfect, iar din această cauză șocul a fost cu mult mai mare pentru toată lumea. Mergeau peste tot împreună și aveau tot timpul zâmbetul pe buze, dar în spatele camerelor de filmat lucrurile stăteau complet diferit.

Pepe, surpriză de zile mari după ce a divorțat de Raluca Pastramă: "Trebuie să vă mulţumesc!"

Recent, el a primit o veste de zile mari. Se pare că pagina de Facebook a artistului a ajuns pe locul 1 în topul căutărilor din țara noastră. În ultima lună, pagina lui a fost accesată de 4.8 milioane de oameni generându-se peste 2.3 milioane de acţiuni pe postări.

Asta da reușită! El nu s-a putut abține și a postat un mesaj de mulțumire pentru fanii lui, care sunt mereu alături de el indiferent de situația prin care trece.

„Dincolo de cifrele care sunt onorante si dincolo de faptul că dacă nu zicem noi, nu o să zică nimeni. Trebuie să vă mulţumesc, să vă mulţumesc vouă, tuturor, pentru toată susţinerea, pentru toate LIKE-urile şi SHARE-urile, pentru fiecare comentariu în parte, pentru toate sugestiile pe care le-aţi avut la fiecare proiect în parte fie că vorbim de CONCERTonline sau BARonline, CONCERTonline – Generaţia Următoare sau FAMILIAonline !!!❤️Vă iubesc şi vă promit că aventura cont …”, a scris Pepe pe Facebook.