Pericolul urias la care se expun copiii, iar părinții nu știu. Mare atenţie!

dorel Butoi atrage atenţia asupra unui fenomen care este mult mai periculos decât covidul. Boala tristeţii este o adevărată problemă pentru populaţia României în ziua de astăzi.

Pericolul urias la care se expun copiii, iar părinții nu știu. Mare atenţie!

Boala secolului care e mai gravă decât COVID. Pandemia are efectele perverse, iar izolarea este foarte periculoasă, mai ales pentru copii. Aceştia sunt de multe ori ţinuţi în faţa calculatorului sau a tabletei şi riscă să fie victime ale pedofililor ce îşi fac veacul în mediul online.

Boala secolului care e mai gravă decât COVID. Anunţul făcut de profesorul Tudorel Butoi

”Sunt o groază care ar putea sau ar trebui să fie verificați din perspectiva implicațiilor în miză, risc și responsabilități față de contextul social în care orbecăim. Îmi vin oameni din ce în ce mai triști, mai decurajați (…) În anul ăsta, mai toate sectoarele de viaţă ale societăţii: şcoală, protecţie socială, afaceri private, au fost totalmente perturbate, în sensul că s-au stricat aceste relaţii şi cel de la care avem aceste pretenţii să le corecteze, mă refer la omul politic, nu a fost capabil să dea soluţii (…) Nici nu am apucat să ne acomodăm cu chestia asta. Noi încă nu suntem în spaţiul ăsta virtual. Sunt nişte besmetici. Sunem asemenea unei muşte care bate într-o fereastră să se ducă şi ea la libertate. Aşa suntem noi toţi.

Am anchetat mulţi pedofili. Au în ei, în structura lor bioinstinctuală o absenţă a frânei către pofticioasa patimă a împerecherii sexuale cu pitici. Îmi spuneau unii dintre ei, că mă aud la televizor poate acum. Mie îmi place un copil din ăsta, să îi simt carnea, atenţie, să îi simt. Atenţie, deci iată unde se duce unul din ăsta cu senzualitatea lui. Îmi povestea în interogatorii. Au şi nişte deficienţe, sau scurtcircuite în abordarea unei femei mature.

Sunt indivizi inhibaţi, nu au capacitate de relaţionare şi atunci se duc pe o victimă fragilă pe care o poate manipula. Abordarea online crează posibilitatea acestor nărăviţi să se ascundă după alte identităţi, după alte profesii (…) Îi atenţionez pe ăştia care vor să ducă educaţia sexuală prin senzorietatea timpurie, plăcerea sexuală la trei ani, la cinci ani în școală. Sunteţi nebuni la cap? Lasă-l pe copil, că va descoperi treaba aceasta, odată cu creșterea anilor, cu dezvoltarea neurohormonală și cu învățare. Nu vă grăbiți, ticăloșilor să vă repeziți în ceea ce înseamnă copiii, că nu puteți voi să faceți populații de onaniști la clasa a III-a, a IV-a. Au alte interese. Trebuie să învețe cititul, socotitul, să îi încadreze într-un efort intelectual, nu în plăcerea senzorială de tip primitiv, că nu mă prostiți voi pe mine.”, a declarat profesorul pentru Antena 3.