O mai știi pe ”Pisi”? Iată cum arată acum și cu ce se ocupă acum! FOTO

”Pisi” a renunțat la actorie, s-a reprofilat și a devenit mamă! Iată cum arată acum!

”Pisi”, o mai știi? Iată cum arată acum și cu ce se ocupă! FOTO

”Pisi”, așa cum o știm cu toții, sau, pe numele ei adevărat Dana Hauer, s-a schimbat complet de când a jucat în serialul fenomen ”Inimă de țigan”. Timpul a trecut, iar frumoasa blondină și-a ales alt drum în viață.

Ba mai mult, se descurcă pe cinste. Este foarte pasionată de ceea ce face și este și extrem de activă pe rețelele de socializare. Iată ce afacere are ”Pisi”!

Și-a făcut debutul în serialul care intrase în casele tuturor românilor, ”Inimă de țigan”. Pe atunci făcea furori cu formele sale și prin interpretarea impecabilă într-un rol mai mult decât îndrăgit. În ceea ce privește aspectul fizic, Dana nu s-a schimbat prea mult. Nu a renunțat nici acum, după 13 ani de la filmările serialului, la părul blond care a consacrat-o. Se poate vedea că în prezent a optat pentru un păr mai lung și mai bogat, însă substanța frumuseții a rămas aceeași.

Dana Hauer, un make-up artist de succes

Acum nu mai este actriță, și-a ales un cu totul alt drum și se descurcă de minune! ”Pisi” este un make-up artist extrem de talentat și are o mulțime de admiratori în mediul online care îi apreciază munca și stilul.

Astfel Dana Hauer este o femeie împlinită din punct de vedere profesional. Face ceea ce îi place iar afacerile îi merg ca pe roate. Cu toate acestea ea se declară a fi o femeie foarte împlinită și pe plan personal.

Dana Hauer nu a neglijat deloc viața privată, așa că anul 2018 a fost unul dintre cei mai importanți pentru ea, asta pentru că a devenit pentru prima dată mamă.

”Pisi”, o mai știi? Iată cum arată acum și cu ce se ocupă! FOTO”Pisi”, o mai știi? Iată cum arată acum și cu ce se ocupă! FOTO

Este o femeie în toată regula, responsabilă și serioasă. Cu toate acestea, frumoasa blondină mărturisește faptul că și acum, la atâția ani distanță de la filmările serialului ”Inimă de țigan”, tot este urmărită de apelativul ”Pisi”.

”Nu o să mai scap niciodată de numele ăsta. Poate când voi interpreta alt rol şi atunci o să am acel nume”, a spus Dana Hauer.

Dana Hauer vorbește despre problemele pe care le-a avut cu tenul

Se pare că blondina a întâmpinat probleme odată cu începerea filmărilor pentru filmul care a consacrat-o. Nefiind obișnuită cu purtarea fondului de ten, fața vedetei nu a suportat bine șocul în momentul în care i s-a aplicat frecvent machiaj.

”Până să vin la filmări, eu nu foloseam niciodată fond de ten şi după aceea am început să-l folosesc. Mi-au apărut tot felul de pete pe faţă şi aveam tenul iritat. M-am dus în fiecare săptămână la cosmetică şi tenul meu şi-a recăpătat fermitatea. Recomand fetelor care stau machiate o mare parte din timp, sa recurgă la nişte tratamente speciale de îngrijire, deoarece tenul devine mai sensibil.”, a declarat Dana.