În ultimul timp, Oana Zăvoranu a reușit să atragă antipatia mai multor persoane publice de la noi, prin criticile acide aduse acestora, ori de câte ori a avut ocazia.

Cu toate că aceasta a declarat la un momemt dat că nu-i pasă de reacțiile vedetelor vizate, se pare că cele în cauză au decis să acționeze pe cale legală împotriva criticilor primite din partea ei.

Cine vrea să o dea pe Oana Zăvoranu în judecată și ce are ea de spus despre asta?

Astfel că, Adelina Pestrițu, Cristina Ich și Oana Roman (poate cea mai des luată în colimator de către actriță), sunt câteva dintre cele care au hotărât să depună plângeri împotriva Queridei, deranjate fiind de remarcile primite din partea acesteia.

Cele trei s-au unit în a lua măsuri legale contra celei care le-a criticat atât de mult în spațiul virtual mai ales. Acolo fiind, de altfel, locul unde aceste persoane publice își desfășoară cel mai mult activitatea și, implicit, obțin câștiguri financiare.

După câte se pare, pentru a le ajuta în acest caz, au angajat toate un avocat care să le reprezinte în procesul ce va urma.

oana-zavoranu

Conform zvonurilor, suma pe care acestea o vor achita împreună pentru serviciul juridic solicitat, s-ar apropia de 35 de mii de euro.

Contrar acestui fapt, Oana Zăvoranu nu pare să aibă nici cea mai mică intenție de a renunța la ceea ce tocmai a început să facă, anume a demasca influencerițele „de carton”, după cum le denumește ea.

Actrița din „Sacrificiul” nu pare deloc temătoare cu privire la acțiunea demarată de persoanele publice deranjate de spusele sale

Ba dimpotrivă, „Diva” dorește să ducă această luptă, spre a-și apăra cauza, declarând că nu are nimic personal cu aceste femei, ci doar nu este de acord ca ele să promoveze ceva ce nu au încercat și să distrugă astfel, poate, multe fete naive.

Printre cele care au anunțat pe Instagram, în aceeași zi și la aceeași oră, că au intentat plângeri contra Queridei, au mai fost și Anda Adam și Alina Ceușan, ele arătându-se la fel de deranjate de toate criticile primite.