Amalia Năstase a avut un anunț uriaș de făcut astăzi, în direct la Vorbește lumea! Vedeta a venit alături de fiicele sale, Alessia și Emma, unde a discutat despre planurile de viitor, iar Cove a fost uimit să audă ce a avut de spus aceasta.

Amalia Năstase a făcut anunțul! Cum a suprins pe toată lumea

Fosta soție a lui Ilie Năstase a decis să facă totul public! Fiica ei, Alessia, o să plece din România pentru a studia în Paris. Chiar dacă o să se afle departe de familie, tânăra în vârstă de 18 ani este încrezătoare în forțele proprii și abia așteaptă să înceapă studiul.

„Amalia Năstase: Fetițele mele sunt cele mai bune și cele mai frumoase din lume. Datorită lor sunt așa cum sunt. Alessia o să facă 18 ani, suntem toți emoționați, abia așteptăm să ne petrecem.

Alessia: Îmi doresc ca toată lumea să vină la majoratul meu! (…) Încă nu am dat sala sau traseul, nu m-am apucat. Mă concentrez mai mult pe facultate, deocamdată nu am nevoie de mașină.

Amalia Năstase: O să plece la Paris. La Paris să conduci din prima…

Alessia: În august o să încep. Doar că nu o să fiu aproape de familie, în rest nu am de ce să mă tem.”, au spus cele două.

Ce a dezvăluit Amalia Năstase despre fiicele sale: ‘Sunt o mamă foarte strictă’

De asemenea, Amalia Năstase a discutat și despre personalitatea fiicelor sale, explicând că Emma seamănă mai mult cu Ilie Năstase pentru că este timidă. Atunci când vine vorba despre creșterea copiilor, vedeta a impus câteva reguli.

„Am învățat multe chestii de la ele de când eram mici, așa că m-am dat eu după ele de multe ori. Sunt foarte strictă în anumite privințe, mie nu mi se pare normal să bei înainte de 18 ani.

Din punctul ăsta de vedere, ar părea că sunt o mamă foarte strictă. Eu nu am băut până pe la 40, așa, nici ele nu au de ce să facă asta. Mie mi se par normale lucrurile ăstea. (…)

Alessia e foarte timidă, seamănă cu Ilie. (…) Uimitor, copiilor mei le place să meargă cu noi în vacanțe. Ele vor, le place cu noi. Suntem și amuzanți, câteodată.”, a mai zis Amalia Năstase.

Ce glumă a făcut Amalia Năstase la adresa lui Cove: ‘Singurul mod în care poți să îți iei vacanță’

Cove nu a putut să scape de o glumă din partea Amaliei Năstase. Fosta parteneră a lui Ilie Năstase a menționat că acesta ar trebui să facă un copil, la fel ca Adela Popescu, pentru a reuși să plece în vacanță și să nu mai fie în fiecare zi prezent în platou.

„Amalia Năstase: Aveam un sfat pentru tine, am văzut că și bărbații pot să facă copii și cred că este singurul mod în care poți să îți iei și tu vacanță.

Cove: Da, uite Popescu ce bine a nimerit…”, a fost dialogul dintre cei doi.