Dan Alexa a trecut printr-un divorț, însă ia în calcul să se recăsătorească în cazul în care va găsi persoana potrivită.

Despre Dan Alexa au apărut, în spațiul public, zvonuri că ar avea o relație cu Anamaria Prodan.

După divorțul de Izabela, Dan Alexa se gândește din nou la căsătorie.

”Da, sigur. Dacă iubesc și găsesc înțelegere, cu siguranță”, a spus Dan Alexa.

În spațiu public au apărut informații conform cărora Anamaria Prodan și Dan Alexa ar avea o relație. Aceste informații au fost negate cu vehemență de ambele părți. DE altfel, Dan Alexa spune că este prieten cu atât cu Anamaria Prodan, cât și cu Laurențiu Reghecampf.

”Este o familie pe care eu o apreciez foarte mult, Reghe este unul dintre antrenorii foarte buni din fotbalul românesc”, a mai spus Dan Alexa la Spynews.

Presupusul amant al Anamariei Prodan a ţinut să facă lumină despre divorţul prin care a trecut. A dezvăluit despre motivul pentru care el şi Izabela nu mai formează un cuplu.

„Eu am avut parte de o soție foarte bună, are și-a dedicat viața pentru mine. (…) Ea suferea foarte mult când jucam prost sau eram criticat. Și-a dat viața după programul meu. (…) Cred că am ajuns la divorț pentru că am fost de foarte mult timp împreună.

Cred că am fost imatur în relație. Atunci când cunoști pe cineva de mult există și riscul ăsta să nu te maturizezi odată cu relația, să apară alte probleme odată cu creșterea în vârstă„, a declarat Dan Alexa pentru Antena Stars, citat de spynews.ro.