Prezentatoarea de la Kanal D s-a împăcat cu fostul logodnic! Cum sfidează legea din România cei doi îndrăgostiți?

Prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei” și-a regăsit iubirea. Deși pusese punct relației cu Mihai, aceștia au fost surprinși din nou împreună!

Cu câteva luni înainte de nuntă, Cristina Mihaela Dorobanțu a pus punct relației cu logodnicul său. În această vară, vedeta trebuia să facă pasul cel mare. După cei șase ani de relație, frumoasa șatenă a dat de înțeles fanilor săi de pe Instagram că povestea de iubire s-a stins.

În vară, sexy-prezentatoarea și-a luat toate bagajele din casa în care locuia cu iubitul ei și s-a mutat. Nici frumosul inel de logodnă nu mai apărea pe degetul Cristinei. Vedeta a declarat la acel moment că relația dintre ei a mers bine.

Au uitat de legi!

Surprinși recent în capitală, Mihai și prezentatoarea TV nu au mai ținut cont de măsurile impuse de autorități și au circulat pe stradă fără mască. Surpinși de cancan.ro în zona Dorobanți, Cristina Mihaela se îndrepta către un showroom de haine, condusă de fostul logodnic. La ieșirea din magazin, cei doi au uitat de normele sanitare și s-au îndreptat spre mașină fără masca de protecție

Cristina Mihaela, împăcare șoc!

Nimeni nu se aștepta ca vedeta de la Kanal D să revină la fostul logodnic. După ce inelul a început să reapară subtil în peisaj, iar Instastory-urile vedetei să fie încărcate cu citate despre iubire, iată că marea împăcare a avut loc!

S-a vehiculat că cei doi nu au mai format un cuplu din cauza vieții profesionale a prezentatoarei. Cristina Mihaela Dorobanțu a plecat în Turcia pentru a modera emisiunea „Puterea Dragostei”. Vedeta a declarat că nu va lăsa iubirea să îi strice visul de a lucra in televiziune.

Istanbulul, orașul iubirii cum îl numește șatena, a adus-o la gânduri mai bune. A decis să se întoarcă la marea sa dragoste, deși, după despărțirea de logodnic, Cristina Mihaela s-a aruncat în brațele altui bărbat.

Fosta concurentă de la Bravoi ai Stil! a avut o scurtă relație cu fiul unui milionar din Cluj. Se pare că povestea de iubire dintre cei doi nu a durat prea mult, iar vedeta a decis să îi spună adio!