Prima fotografie cu iubita lui. Victor Slav s-a afișat alături de frumoasa blondă care i-a furat inima

Victor Slav s-a afișat alături de o frumoasă blondă, noua lui iubită, postând fotografii cu ea pe rețelele sociale.

Prima fotografie cu iubita lui. Victor Slav s-a afișat alături de frumoasa blondă care i-a furat inima

Victor Slav, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a dorit să înceapă noul an cu dreptul. Astfel, în noaptea dintre ani, el a postat pe pagina sa de Facebook și pe cea de Instagram prima fotografie alături de frumoasa lui iubită.

Noua iubită a lui Victor Slav

Victor se laudă cu o blondă superbă, cu un bust amplu, care a purtat un machiaj strident și o pereche de cercei over-sized, asortați la o ținută neagră, în seara de revelion.

Din nefericire, pe lângă mesajele și comentariile de felicitare, nu au întârziat să apară și comentarii răutăcioase la adresa felului în care arată noua iubită a fostului prezentator. Unii spun despre ea că are implanturi mamare.

Mulți dintre cei care au comentat la fotografia lui Victor au găsit și asemănări între ea și Bianca Drăgușanu, fosta soție a acestuia. Noua fotografie cu noua lui iubită a strâns peste 20.000 de aprecieri.

Fosta soție a lui Victor Slav

Victor Slav și Bianca Drăguşanu intrau într-o idilă fierbite pe platourile de filmare în anul 2012. Un an mai târziu deveneau soț și soție, dar nu pentru mult timp, asta pentru că neînțelegerile din cuplu au dus la divorț pronunțat în anul 2014.

Deși actele i-au separat, legătura sentimentală între cei doi a rămas neatinsă, astfel că la scurt timp după divorț cei doi s-au împăcat fără a mai ieși în fața stării civile. Imediat după ce au decis să o ia de la capăt, Bianca Drăgușanu a rămas însărcinată aducâd-o pe lume pe micuța Natalia Sofia Slav.