Fosta parteneră a lui George Burcea  pare să fie urmărită de ghinion. Andreea a aflat cu stupoare în urmă cu câteva zeci de ore că are un abces abdominal care îi pune viața în pericol. Vedeta a ajuns de urgență la spital unde medicii au încercat rapid să ia cea mai bună soluție pentru a o salva.

Dramele se țin lanț de viața ei

Andreea Bălan este considerată o femeie extrem de puternică care în mod cert și-ar putea așterne toate ”războaiele” vieții într-un roman. Lovitură după lovitură au fost încasate de artistă de-a lungul anilor, însă aceasta continuă să rămână extrem de pozitivă și recunoscătoare pentru tot ceea ce are.

Andreea a trecut în aceste zile printr-o nouă problemă de sănătate care i-ar fi putut fi fatală. Vedeta a acuzat dureri abdominale și a ajuns la spital la câteva ore după ce acestea au debutat.

Prima imagine cu Andreea Bălan de pe patul de spital! Artista a reușit să păcălească moartea! ''Am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației...''

După examenul computer tomograf medicii au găsit în corpul ei, mai exact în zona abdominală un hematom. Cadrele medicale au luat decizia imediat de a o supune pe artista unei intervenții chirugicale în urma căreia formațiunea respectivă să fie eliminată.

Fosta partenera a lui George Burcea a fost extrem de norocoasă se pare, asta pentru că medicii au găsit chiar înainte de a începe operația o variantă de a drena abscesul respectiv fără a mai fi nevoie de o intervenție chirurgicală.

Abia astăzi, Andreea a ținut să ia legătură cu fanii ei pe care să îi pună în temă cu starea pe care o are acum. Andreea a precizat că este bucuroasă că procedura medicală găsită de specialiști  i-a salvat viața, nemafiind nevoie de o operație.

De altfel, cântăreața a menționat că deși în această perioadă vizitele în spital sunt interzise din cauza restricțiilor impuse odată cu pandemia, i-a simțit aproape de ea pe toți cei importanți din viața sa. La finalul mesajului, vedeta a specificat că își dorește să ajungă cât mai repede acasă și să își îmbrățișeze fetițele.

Două despărțiri dureroase, un stop cardiac și pierderea unei case i-au marcat vedetei ultimii ani

Andreea Bălan a fost greu încercată de numeroase provocări ale vieții încă de când a început cariera solo. În timpul relației cu Keo aceasta a aflat că este înșelată, iar în urma despărțirii de artist jumătatea blondă a trupei Andre și-a pierdut o parte din casa în care investise mulți bani.

Ulterior, la cea de a doua naștere, artista a făcut un stop cardiac din care medicii s-au chinuit minute bune să o salveze. Totul a cumulat în acest an cu divorțul neașteptat de tatăl copiilor ei, care a fost prins drogat la volan.