Prințesa Diana, momente jenante în căsnicia cu Prințul Charles. Ce i-a sugerat să poarte: este halucinant

Una dintre prietenele prințesei Diana i-a recomandat acesteia să poarte o perucă similară cu coafura rivalei sale, Camilla Parker-Bowles, pentru a-și îmbunătăți viața intimă cu prințul Charles, conform unei noi biografii regale.

Prințesa Diana, momente jenante în căsnicia cu Prințul Charles. Ce i-a sugerat să poarte: este halucinant

Detalii despre căsnicia prințesei Diana cu prințul Charles. Noua biografie regală arată un moment jenant mai puțin cunoscut
Căsătoria prințului Charles cu Diana a avut loc în anul 1981 și a fost descrisă drept ”nunta secolului”. Cuplul s-a despărțit 11 ani mai târziu. Divorțul a fost finalizat în 1996, pe măsură ce au apărut acuzațiile că prințul avea o aventură cu Camilla și cu un an înainte de moartea tragică a Dianei.

Când a fost întrebată despre căsătorie, Diana i-a spus celebrului jurnalist Martin Bashir într-un interviu controversat televizat: „Ei bine, am fost trei în această căsătorie, deci a fost cam aglomerată”. În noua carte, după cum a raportat The Sun, autorul bestseller-ului, Lacey, susține: „Diana vorbea cu prietenele ei despre ce se întâmpla în dormitor”.

„Poate că ar trebui să încerce să-l îmbete pe Charles într-o seară, a sugerat ea, în speranța de a încuraja un pic de „leg-over” princiar.”

”Știi ce se întâmplă cu organul vital sub influența allcolului…”

„Ce zici să oprești luminile și să porți o perucă blondă? În felul acesta s-ar putea să te confunde cu Camilla”, ar fi fost câteva replici.

După un timp, însă, prințesa a ajuns să accepte realitatea, anume că în viața soțului ei mai era o doamnă. Povestea bizară a perucii a apărut în timp ce Christine-Marie Liwag Dixon, naratoarea ”The List”, a susținut că Diana a fost odată lăsată „în lacrimi” după o discuție în contradictoriu cu Charles.

Doamna Liwag Dixon le-a spus ascultătorilor: „La fel ca majoritatea tinerilor regali, prințul William a fost trimis la internat la o vârstă fragedă. Se pare că experiența a fost una dificilă pentru el la început. În timp ce mama sa, prințesa Diana, era reticentă să-l trimită, tatăl său, prințul Charles, a dorit să continue tradiția familiei de a trimite copiii la internat. William ar fi fost destul de singur după ce a plecat prima dată la școală și i-a fost dor de familia sa. Se spune că Diana a plâns când l-a lăsat la școală”.

Începuturile poveștii de dragoste dintre Charles și Camilla

Prințul Charles și Camilla, ducesa de Cornwall, s-au îndrăgostit de când s-au întâlnit pentru prima dată, în 1970. Împărțeau pasiunea pentru natură, polo și râdeau la același tip de glume, așa că nu le-a fost greu. Însă, când prințul a plecat să servească țara în Marina Regală, timp de opt luni, a găsit-o pe Camilla logodită cu altcineva. În cele din urmă, s-au regăsit și s-au căsătorit 35 de ani mai târziu, în 2005, potrivit express.co.uk.