Prințul Harry, certat de Regină: Trebuie să alegi! Ori, ori!

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc pentru o confruntare tensionată în care se vor revizui termenii care sunt prevăzuți pentru ieșirea din familia regală a celor doi.

Prințul Harry, certat de Regină: Trebuie să alegi! Ori, ori!

Surse din interior spune că regina l-a prevenit deja pe Harry că nu i se va permită să aleagă numai ceea ce îi convine lui și soției acestuia.

Regina i-a mai spus ducelui de Sussex că nu va accepta un scenariu în care să fie și afară și înauntru. Monarhul l-a avertizat pe Harry că ,este liber să plece dacă nu îi vor conveni noii termeni.

O persoană din interiorul Palatului a spus că regina a vrut ca ducele și ducesa de Sussex să rămână în calitate de membri cu drepturi depline ai familiei regale – dar când a devenit clar că nu era posibil, ea a insistat asupra rupturi grele. Sursa de la Palat a declarat pentru Mail că: „Lui Harry, bunica lui i-a spus foarte clar în ianuarie că: „Tu lucrezi pentru monarhie, nu monarhia lucrează pentru tine”. Mai mult decât atât, prințului i s-a mai spus că dacă nu poate accepta acest lucru atunci va trebui să se rupă de familie.

Sursa a adăugat că: „Majestatea Sa a fost remarcabil de clară și determinată în acest sens și nu s-a abătut nicio clipă de la decizie, nici măcar o dată”.

”Ceea ce s-a întâmplat peste Atlantic a fost tocmai ceea ce i-a servit reginei drept demonstrație a punctului ei de vedere. Fie ești înăuntru, fie ești afară”, a mai explicat sursa.

Harry și Meghan au jignit profund Casa Regală. Regina îi lasă fără titlurile regale

Aceeași persoană de la Palatul Buckingham a mai spus că acțiunile lui Meghan Markle și Harry de când s-au mutat în California „arată clar adevărul, au pur și simplu ambiții care sunt complet incompatibile cu poziția pe care o au membri ai Familiei Regale” și a continuat: ”A fost alegerea lor să plece și să-și caute averile în altă parte. Nimeni nu i-a exilat”.

„Într-adevăr, regina a precizat că nu vrea ca Harry și Meghan să plece și că sunt în continuare membrii foarte iubiți ai familiei sale și au sprijinul ei. Însă Harry și Meghan sunt în mod clar acolo unde vor să fie. Însă alegerile lor ulterioare au eliminat orice șansă de a păstra chiar și un rol regal cvasi-oficial”.

Unul din gesturile care au fost privite cu mare nemulțumire de regină a fost faptul că atunci când Oprah a prezentat băutura pe contul său de Instagram a folosit un emoji cu coroană referindu-se la Meghan. Acest gest a fost foarte prost văzut de Palat care consideră că cei doi au comis o contravenție directă a promisiunii de a nu discredita monarhia.

Referindu-se la exploatările antreprenoriale ale lui Meghan, sursa a adăugat: ”Regina știe clar că nu poți avea un membru activ al Familiei Regale care să fie plătit cu milioane de lire sterline de către Spotify pentru podcastul lor sau să încurajeze consumatorii să cumpere un anumit brand de cafea.

”Cele două roluri sunt pur și simplu incompatibile”.

O a doua revizuire a termenilor contractuali dintre Casa Regală britanică și ducii se Sussex trebuie să aibă loc în câteva săptămâni.