Dacă până mai ieri muzica lui Puya se afla în topuri, la radio, de ceva timp artistul s-a reprofilat. Fanii câștigați de-a lungul timpului prin melodii precum „Maidanez” sau „Undeva în Balcani”, nu au mai auzit prea multe despre artistul lor preferat în ultimul timp, iar asta din cauză că acesta are acum o cu totul altă ocupație.

Schimbarea care i-a adus câștiguri considerabile lui Puya

Din punct de vedere profesional, pentru o perioadă cel puțin, acesta a hotărât să pună muzica pe pauză și să se orienteze spre o altă sursă de venit.

Cu banii câștigați din cântat, se pare că Puya a decis să investească într-o nouă afacere. Mai exact, artistul comercializează vin, iar cumpărătorii par mulțumiți de licoare, produsul aflându-se deja la vânzare pe rafturile din magazine.

Prin urmare, se poate spune că „băiatul rău” de altădată, nu a întâmpinat probleme financiare în perioada aceasta, destul de grea pentru artiștii de peste tot.

Cu o carieră în spate de peste 20 de ani, cântărețul s-a bucurat de multă faimă în tot acest timp. Dragoș Gărdescu, după numele lui real, a apărut pe piața muzicală în anii 90, fiind component al trupei „La Familia”.

Puya obține venituri prin altă metodă, departe de lumina reflectoarelor. Cu ce se ocupă artistul în ultimul timp

După încheierea acestui proiect de succes, Puya și-a continuat cariera în muzică pentru mai mulți ani, dar solo de această dată. Timp în care, desigur, a avut colaborări cu diverși alți artiști din lumea muzicii. Iar în anul 2017, trupa iubită de fani s-a reunit.

Pe plan personal, artistul este împlinit, fiind căsătorit și având trei fetițe și, o dată cu familia întemeiată, viața lui devenind una mai liniștită.

Vestea bună pentru public este că Puya nu s-a retras pentru totdeauna din lumina reflectoarelor, muzica rămânând marea sa pasiune. Și, totodată, cea care l-a făcut cunoscut și atât de apreciat, motiv pentru care scena în continuare îl așteaptă să revină cu noi piese.