Radu Ilie, declaraţii noi după ce s-a vindecat de coronavirus

Radu Ilie s-a vindecat de coronavirus, iar acum povesteşte adevăratul chin prin care a trecut din cauza virusului.

Radu Ilie, declaraţii noi după ce s-a vindecat de coronavirus
Radu Ilie, declaraţii noi după ce s-a vindecat de coronavirus

Tot mai mulţi artişti din România s-au îmbolnăvit de coronavirus. Mulţi au luat de la evenimente, la începutul pandemiei, iar alţii au luat virusul din viaţa de zi cu zi, mai ales acum, când în ţară, pandemia este total ieşită de sub control. Printre cazurile de coronavirus la vedete s-a aflat şi artistul Radu Ilie. Acesta povesteşte coşmarul prin care a trecut.

Artistul Radu Ilie s-a aflat pe lista interpreţilor infectaţi cu COVID-19 din România. Se pare că acesta a trecut prin clipe extrem de grele. El a povestit totul la emisiunea Vorbeşte Lumea, după ce s-a vindecat.

Radu Ilie povesteşte cu emoţie şi cu greutate ce s-a întâmplat. De altfel, le transmite românilor să nu se joace cu acest virus deoarece este extrem de periculos.

Ce declară Radu Ilie

El povesteşte cum a început să simtă că are coronavirus. Se pare că tot coşmarul a început într-o după amiază, spre seară. A fost un moment în care a început să simtă durerea şi să aibă tot mai multe simptome de coronavirus. El a explicat că şi-a pierdut şi gustul şi mirosul, aşa cum s-a întâmplat la majoritatea pacienţilor de coronavirus din România. Acesta este un simptom des întâlnit la cea mai mare parte de bolnavi.

”Voi mă știți pe mine, argint viu. Am început să simt în spate, sub omoplați, ca doi pumni formați din niște viermișori metalici încinși care mă încingeau și nu mai știam pe ce parte să stau, nici în picioare, nici pe pat. Am zis poate mi se pare(…) Pe la 8 seara deja nu puteam să mă mișc, mi s-a uscat gâtul”, povesteşte artistul.

Zilnic, România se luptă cu aproape 10.000 de cazuri noi de coronavirus. Tot mai mulţi artişti din ţară s-au luptat cu coronavirusul, pentru unii fiind o perioadă foarte grea, pentru alţii fiind mai uşor de învins boala. Radu Ilie a avut noroc şi acum a primit o a doua şansă la normalitate. El este fericit că totul revine uşor, uşor la normal şi că nu a a fost o formă mai gravă de atât.