Raluca Bădulescu, mărturisiri despre drama prin care trece de aproape un an: „Îmi este dor”

Raluca Bădulescu trece printr-o perioadă grea, la fel ca multe alte vedete de la noi.

Raluca Bădulescu, mărturisiri despre drama prin care trece de aproape un an: „Îmi este dor"

Raluca Bădulescu a avut parte de un an extrem de greu. Dacă pe unii pandemia de coronavirus nu i-a afectat deloc, nu este și cazul ei. Jurata de la „Bravo, ai Stil!” a trăit o adevărată dramă anul acesta. Încă este afectată din cauza faptului că numărul de cazuri de COVID-19 continuă să crească în România.

Vedeta este văzută întotdeauna cu zâmbetul pe buze și emană o energie pozitivă oriunde și-ar face apariția. Cu toate acestea, anul acesta i-a pus și ei capac. Îi este frică să nu ia virusul ucigaș, așa că respectă toate măsurile impuse de autorități. În plus, ea a luat decizia de a sta departe de familia ei și nu îi este deloc ușor.

Raluca Bădulescu duce dorul familiei sale

Deși este mereu plină de energie, Raluca se simte fără putere în fața coronavirusului. Duce lipsa vremurilor în care lucrurile se desfășurau normal. Le duce lipsa, de asemenea, apropiaților ei, care au ales să stea departe de ea în aceste vremuri grele. Ea a susținut și că s-a testat de mai multe ori, ca să fie sigură că nu a luat virusul care i-ar putea lua viața.

„Îmi este dor şi de familia Kanal D, de modul în care relaţionam înainte. Nu cred că există om pe această planetă căruia pandemia să nu îi fi dat viaţa peste cap. Mă sperie pentru că văd că sunt din ce în ce mai multe cazuri. Familia mea şi cu mine ne-am testat de câteva ori în această perioadă”, a declarat Raluca Bădulescu, conform playtech.ro.

Raluca Bădulescu, mărturisiri despre drama prin care trece de aproape un an: „Îmi este dor"

Face orice îi stă în putință pentru a-și proteja familia și pentru a le fi lor bine. Se pare că ei au ales să se mute undeva la munte, pentru a se distanța de alți oameni. Mai mult de atât, se teme pentru viața celor care i-au dat viață. Aceștia sunt destul de înaintați în vârstă și nu reușeșc să se vadă decât pe FaceTime.

Îmi este dor de tot ce însemna viaţa mea înainte. Îmi este dor să petrec timp cu familia, noi eram mereu împreună, dar am stat departe de părinţi în această perioadă, asta ca să-i protejăm, pentru că au o anumită vârstă. Ei s-au mutat la munte pentru a se distanţa social şi ne vedem mai mult pe Facetime. Viaţă trăită prin intermediul tehnicii, însă, nu este viaţă”, a mai adăugat jurata de la ”Bravo, ai Stil!”.