Raluca Bădulescu și Adi Minune au colegi de clasă. Vedeta, dezvăluiri inedite despre manelist: "Nu copiam unul de la altul"
in

Raluca Bădulescu și Adi Minune au colegi de clasă. Vedeta, dezvăluiri inedite despre manelist: „Nu copiam unul de la altul”

Raluca Bădulescu a dat detalii neștiute din copilărie.

Raluca Bădulescu este o prezență în lumea mondenă. Vedeta știe cum să atragă toate privirile asupra ei de fiecare dată. În plus, ea adoră să fie în centrul atenției, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Jurata de la „Bravo, ai stil” este recunoscută pentru sinceritatea cu care spune lucrurilor pe nume de fiecare dată. Fanii spun că este jurata lor preferată, iar părerile ei sunt foarte importante pentru admiratori.

În plus, mulți i-au scris în comentarii că se uită la emisiune doar pentru ea. Vedeta se bucură de susținerea admiratorilor la orice pas și are succes pe toate planurile. Face senzație de fiecare dată și își păstrează zâmbetul pe buze indiferent de situația în care s-ar afla. În plus, ține și legătura cu fanii ei, cărora le mulțumește pentru toată susținerea lor.

Raluca Bădulescu a fost colega lui Adi Munune

Fiind o fire sociabilă și deschisă, fanii au impresia că știu totul despre ea. Cu toate acestea, ea reușește să îi surprindă de fiecare dată cu declarațiile sale. Zilele acestea, ea a vorbit despre câteva lucruri importante din trecut. În plus, le-a povestit tuturor și cum se desfășurau orele pe vreme când era doar un copil. Era diferit față de acum, dar nu regretă că a fost așa. S-a bucurat din plin de toate momentele și a avut o copilărie frumoasă din punctul ei de vedere.

Raluca Bădulescu și Adi Minune au colegi de clasă. Vedeta, dezvăluiri inedite despre manelist: "Nu copiam unul de la altul"

Ei bine, se pare că în școala generală ea a fost colegă cu nimeni altul decât Adi Minune. Asta da surpriză pentru fani. Nimeni nu se aștepta la o asemenea dezvăluire venită din partea ei. Cele două vedete se înțelegeau extrem de bine, iar Raluca Bădulescu își amintește cu drag de acele vremuri.

„Eu nu am fost niciodată timidă. Am avut colegi mișto în școala generală și în liceu. În școala generală, spre exemplu, am fost colegă cu Adrian Minune. Am fost în aceeași clasă. Eram foarte mișto. Nu copiam unul de la altul, dar eram un grup mai mare și ne făceam temele împreună. Noi am făcut școala generală pe vremea lui Ceaușescu, făceam grupuri pe acasă, pe la cineva, adică nu era ca acum, cu online-ul. Am prins vremuri foarte frumoase. Și liceul l-am prins, primii doi ani, tot pe vremea lui Ceaușescu”, a povestit Raluca Bădulescu într-un interviu pentru libertatea.ro.

 

 

Mihai Morar, mesaj dureros în mediul online. Ce l-a șocat pe prezentator: “Nu cred că există durere mai mare pe lumea asta”

Mihai Morar, mesaj dureros în mediul online. Ce l-a șocat pe prezentator: “Nu cred că există durere mai mare pe lumea asta”

Ilica Vandici, declarații despre relația cu soțul ei. Cum se înțeleg cei doi: "Am numai cuvinte de laudă"

Ilica Vandici, declarații despre relația cu soțul ei. Cum se înțeleg cei doi: „Am numai cuvinte de laudă”