După 9 ani de relație, Pepe și Raluca Pascu au ajuns la divorț. Nu a fost ușor pentru niciunul dintre ei, însă cei doi au fost puternici pentru fetițele pe care le au împreună. Au trecut câteva luni de când Pepe și Raluca Pascu au semnat actele de divorț la notar, iar acum fosta soție a artistului face primele declarații despre perioada grea prin care a trecut.

Deși la început au apărut zvonuri cum că ea l-ar fi înșelat pe Pepe sau că artistul a fost violent cu fosta soție, Raluca Pascu spune acum tot ce are pe suflet, după multe luni de tăcere.

„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra. După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri pozitive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc.’, a spus Raluca Pascu pentru Antena Stars.

Raluca Pascu nu și-a revenit complet după divorțul de Pepe

Din cauza suferinței, fosta soție a solistului a slăbit foarte tare și a căzut psihic. Raluca Pascu a vorbit despre durerea sufletească pe care a avut-o, după ce a divorțat de Pepe. Deși i-a fost foarte greu, ea a mărturisit că s-a rugat încontinuu la Dumnezeu pentru a o ajuta să fie puternică.

„De rugat mă rog, tocmai ce am terminat 40 de zile Acatistul Maicii Domnului. Am rugăciuni pentru familie, casă, copii. Doar cine a trecut prin asta poate înțelege. Nu știu dacă mă regretă, e mult spus. Cred că regretă situația în sine, sunt sigură că nimeni nu vrea să ajungă să divorțeze sau să nu mai fie fericit. Asta a fost povestea noastră, atât a fost să fie.’, a mai spus Raluca Pascu pentru sursa mai sus menționată.