Raluca Pastramă, “atac” subtil la adresa lui Pepe, după ce și-ar fi refăcut viața „Lângă ea nu au loc fraierii”

Raluca Pastramă a transmis un mesaj subliminal lui Pepe pe internet, acum că și-ar fi refăcut viața. Potrivit apropiaților fostului cuplu, ex-soția cântărețului s-ar iubi acum cu un alt bărbat.

Raluca Pastramă, “atac” subtil la adresa lui Pepe, după ce și-ar fi refăcut viața „Lângă ea nu au loc fraierii”

Raluca a postat pe internet un mesaj în care ea s-a regăsit în totalitate. Bruneta este zodia berbec, iar tot ce scria din punct de vedere astral în acel mesaj, ea concluzionat cu „foarte adevărat”.

În postarea Ralucăi este vorba despre latura amoroasă, caracteristicile ei într-o relație, în raport cu bărbatul care trebuie s-o cucerească. La un moment dat, ea a specificat, indirect, și de trecut, prin faptul că „nu au loc loserii lângă ea”.

„De ce o iubești doar pe a, în funcție de zodie

BERBEC: Pentru că nu ai cunoscut niciodată pasiunea, adrenalina și viața ca în filme. Lângă ea nu ai cum să te plictisești (nu a zis nimeni că e ușor).

Salutăți stările de lene, de azi înainte nu mai ai voie să rezonezi cu legumele, ai treabă și trebuie să demonstrezi. Ești într-o competiție cu tine, apoi cu toată lumea. Lângă ea nu au loc loserii. Și o să înveți răbdarea. Chit că ți-ai propus sau nu. Dar o să râzi mult și când e nevoie, va fi omul tău de încredere pentru orice.”

Raluca Pastramă, “atac” subtil la adresa lui Pepe, după ce și-ar fi refăcut viața „Lângă ea nu au loc fraierii”

Raluca și Pepe au divorțat la notar

În ciuda faptului că toată lumea spera la o împăcare, lucrurile au luat o altă turnură. Pepe și Raluca au ajuns luni, 8 februarie, în fața notarului pentru a divorța. După aproape nouă ani de căsnicie, cei doi au decis să se înțeleagă și să gestioneze situația matur, de dragul fetițelor pe care le au împreună.

“Acte! Nu e așa simplu! – (n.r.: a răspuns după ce a fost întrebat de ce a durat atât de mult) – Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus! E foarte bine. E bine că nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!”, a declarat Pepe după ce a semnat actele de divorț, conform spynews.ro.