Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe de mai multe ori? Artistul l-a rugat pe amantul soției să dispară din peisaj!

Divorțul anului dintre Raluca și Pepe scoate la iveală dedesubturi ale căsniciei celor doi. Soția artistului este cea care a fost acum pusă la zid

Pepe, primele declarații după ce s-a spus că a fost violent cu fosta soție: “Vom discuta în instanță“

Pepe și Raluca Pastramă urmează să pună capăt și din punct de vedere legal căsniciei lor. Cei doi au fost împreună mai bine de 8 ani, timp în care multe persoane i-au considerat un cuplu perfect.

Atstfel de situații neprevăzute apar și la case mari, motiv pentru care cei doi au ajuns la un punct în care nu mai pot conviețui împreună. Chiar dacă toată lumea a considerat că artistul ar fi fost de vină pentru separare, se pare că nici Raluca nu ar fi fost ușă de biserică pe parcursul mariajului.

Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe de mai multe ori? Artistul l-a rugat pe amantul soției să dispară din peisaj!
Pepe ajuns din nou în pragul despărțirii

Bruneta a călcat strâmb de mai multe ori?

Recent au fost „aruncate” în spațiul public mai multe informații confidențiale legate de divorțul celor doi. Soția artistului ar fi continuat lista infidelităților începute de soțul ei. Raluca nu a mai ținut cont de copii și de soț și s-a aventurat în brațele unui Don Juan, inclusiv în urmă cu ceva timp.

Un episod tras la indigo a fost și cel care s-a vehiculat recent în presa mondenă despre brunetă. Raluca ar fi fost la munte unde a petrecut alături de bărbatul cu care s-ar afla acum. Se pare că relația dintre cei doi ar dura de o perioadă mai lungă de timp, deoarece Raluca ar fi ajuns nu doar o dată la munte alături de tinerelul de origine arabă.

Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe de mai multe ori? Artistul l-a rugat pe amantul soției să dispară din peisaj!
Pepe nu a mai avut de ales

Pepe a aflat despre acest lucru și a pus piciorul în prag. Artistul l-a abordat pe respectivul și l-a rugat să îi lase soția în pace. Pentru că bărbatul i-ar fi răspuns extrem de acid, între cei doi a izbucnit un conflict.

”Pepe l-a abordat pe Instagram. L-a rugat să-i lase soția în pace, dar răspunsurile tânărului au fost extrem de acide. Cei doi s-ar fi amenințat reciproc. Tânărul de origine arabă se pare că nu s-a lăsat impresionat de artist și s-a contrat serios cu el. Amenințările au fost lansate din ambele tabere. Cel puțin asta ar fi reieșit din mărturisirile lui Pepe”, a declarat o sursă din anturajul artistului.

Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe de mai multe ori? Artistul l-a rugat pe amantul soției să dispară din peisaj!
Pepe și Raluca Pastramă, fericirea dinaintea furtunii

Noul iubit al Ralucăi, patron de carmangerie

În ultimele săptămâni toată lumea credea că bărbatul cu care soția lui Pepe a călcat strâmb este medic stomatolog. Se pare că acesta nu are vreo legătură cu domeniul respectiv, ci provine dintr-o familie înstărită de origine arabă.

Tatăl tânărului deține de fapt o afacere în domeniul comercializării cărnii și mezelurilor. Se pare că Raluca a țintit extrem de sus, având în vedere că noul ei Făt Frumos este cunoscut ca băiat de bani gata.

Actele de divorț în cazul celor doi soți au fost deja depuse, astfel că nu mai există vreo cale de întors în acest sens. Pepe și Raluca au de împărțit la tribunal o avere destul de mare. Suma totală a proprietăților pe care cei doi le-au dobândit de-a lungul mariajului se ridică la peste 1 milion de euro.