Raluca Pastramă rupe tăcerea! Ce a spus soția lui Pepe despre marea ruptură dintre ei?

Divorțul anului dintre Raluca Pastramă și Pepe a luat pe toată lumea prin suprindere. Dacă artistul latino și-a lămurit fanii în legătură cu noua situație apărută, acum a venit rândul soției sale să facă lumina în acest context.

Raluca Pastramă rupe tăcerea! Ce a spus soția lui Pepe despre marea ruptură dintre ei?

Mulți se întreabă în aceste zile ce ar fi putut să cauzeze o separare atât de bruscă între Raluca Pastramă și Pepe. Cei doi erau împreună de 8 ani și pozau întotdeauna în familia fericită. Mai mult chiar și în afaceri lucrurile le-au mers extrem de profitabil. Cu alte cuvinte dincolo de perfecțiunea afișată de familia lor, rămân în picioare alte motive, legate cel mai probabil de alte persoane care ar fi intervenit în relația lor.

Raluca s-a mutat la părinți

Pepe a fost cel care a preluat frâiele și a făcut anunțul despărțirii de soția lui. Artistul a ținut să specifice că el și Raluca locuiesc separat de mai bine de două săptămâni. Mai mult, acesta a adăugat că nu este el cel care ar fi inițiat această ruptură ci chiar soția lui. Pepe le-a spus fanilor săi din mediul online că el nu a avut încotro odată ce partenera lui de viață a optat pentru această decizie.

Raluca Pastramă rupe tăcerea! Ce a spus soția lui Pepe despre marea ruptură dintre ei?

Acum, a venit rândul Ralucăi să îi lămurească pe cei care încă nu își pot explica ce s-a întâmplat în relația lor. Urmărită de paparazzi, Raluca a afișat o imagine destul de tristă. Deși era în preajma fetițelor ei, bruneta nu avea putere să schițeze nici măcar un zâmbet, semn că trece prin momente extrem de neplăcute.

Ea a putut doar să spună că fiecare dintre ei locuiește acum la părinți, cel puțin pentru perioada următoare. De altfel, soția lui Pepe a adăugat că decodamdată nu vrea să dezvăluie mai multe despre contextul dificil pe care îl traversează .

”Stăm la părinți acum și tocmai mergem la grădiniță. Nu vreau să comentez mai mult acum.” a declarat bruneta.

 Acuzat de infidelitate?

Chiar dacă nimeni nu știe încă în mod oficial care ar fi cauza divorțului dintre Pepe și soție, supoziții există nenumărate în acest sens. Cea mai vehiculată dintre acestea are legătură cu posibilele infidelități ale lui Pepe.

Artistul ar fi călcat strâmb în urmă cu doi ani, iar totul ar fi ajuns la urechile Ralucăi. Chiar dacă la vremea respectivă bruneta ar fi încercat să treacă peste, în timp discuțiile legate de acest episod s-ar fi acutizat între ei.

De altfel, au existat voci care au susținut că Raluca nu mai avea o relație atât de bună cu mama artistului. Cele două ar fi avut o ceartă mai aprinsă, iar de atunci lucrurile nu s-ar mai fi redresat niciodată între ele. Niciunul dintre cei doi nu a declarat încă în mod oficial ce a putut să îi afecteze atât de tare încât să fie mânați să semneze divorțul.