Raluca Pastramă se distrează, după ce Pepe a anunțat divorțul! Cu cine s-a afișat vedeta: „Liniște sufletească”
in

Raluca Pastramă se distrează, după ce Pepe a anunțat divorțul! Cu cine s-a afișat vedeta: „Liniște sufletească”

Raluca Pastramă nu suferă din cauza divorțului.

Vestea că Raluca Pastramă și Pepe divorțează a șocat întreaga lume mondenă. Anul 2020 a fost unul extrem de greu pentru multe vedete, inclusiv pentru ele. Cei doi artiști păreau extrem de fericiți împreună, dar lucrurile nu mergeau atât de bine între ei. Zilele acestea, ea a fost extrem de tăcută și nu a dat prea multe declarații după despărțire. Recent, ea a făcut prima postare pe rețelele sociale, după ce și-au anunțat fanii că se despart.

Raluca Pastramă este fericită

Ei au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din țară. Aceștia erau văzuți peste tot îmăpreună și nimeni nu se aștepta ca după 8 ani de relație să divorțeze. A fost un real șoc pentru fanii lor, dar și pentru apropiații celor doi. Nici măcar familia lui nu știa ce se se întâmpla în casa lor și nici că nu mai locuiau de peste 2 săptămâni.

”Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.”, a transmis Pepe, în urmă cu câteva zile, pe YouTube.

Raluca Pastramă se distrează, după ce Pepe a anunțat divorțul! Cu cine s-a afișat vedeta: „Liniște sufletească”

Raluca Pastramă și Pepe nu au rupt chiar orice fel de legătură. Cei doi au decis să nu se certe, doar de dragul fiicelor pe care le au împreună. Micuțele sunt cele mai importante ființe din viața lor și ar face orice pentru ele. Multă lume a vrut să știe care a fost motivul divorțului, dar Pepe nu a dat prea multe detalii despre asta. Raluca a fost și ea extrem de rezervată în declarații.

„Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, continuat atunci artistul.

Pepe a fost în continuare extrem de activ pe rețelele sociale și i-a ținut pe fani la curent cu tot ce a făcut. Ea, în schimb nu a postat nimic până acum, iar fanii au așteptat cu sufletul la gură să vadă în ce stare este fosta soție a artistului.

„❤️💙❤️Copiii mei ❤️💙❤️ #1LunaAchim #LinisteSufleteasca”, a scris Raluca Pastramă în dreptul imaginii postate pe Instagram.