Raluca Zenga se reface după divorț! În ce destinație exclusivistă se relaxează blondina / FOTO

Vestea divorțului dintre Raluca și Walter Zenga a venit ca un fulger. În plin proces de divorț, cei doi traversează o perioadă dureroasă

Raluca Zenga se reface după divorț! În ce destinație exclusivistă se relaxează blondina / FOTO

Frumoasa blondă de 38 de ani se află în mijlocul unui proces de divorț. Fostul antrenor de la Național și FCSB și soția sa au hotărât că drumurile lor în viață se despart. Această veste a șocat pe toată lumea. Nu numai că păreau o familie foarte fericită, dar asta și declarau de ficare dată când aveau ocazia.

Antrenorul de 60 de ani a ieșit de mai multe ori și a atacat-o public pe soția cu 22 de ani mai tânără decât el. Blonda a fost mai rezervată în declarații și a preferat să păstreze tăcerea și să fie mai discretă. Raluca a vorbit o singură dată despre divorțul de partenerul său.

În luna iulie, fosta doamnă Zenga a recunoscut că greșelile din relație au venit și din partea ei. Fără a încerca să îl scoată numai pe fostul soț responsabil, Raluca a admis că și ea a avut partea ei de vină. A mărturisit, pe atunci, că a fost o persoană foarte geloasă și dificilă.

Tot la adresa lui Walter Zenga, fosta soție a vorbit foarte frumos, recuoscând meritele pe care le-a avut bărbatul în căsnicia cu ea. Raluca se consideră „un copil capricios și răsfățat”, iar fostul soț a avut multă răbdare și înțelepciune cu ea, conform playtech.ro.

Unde se destinde Raluca Zenga după divorț?

Potrivitq ultimei postări de pe contul ei de Instagram, fosta soție a antrenorului de fotbal se află în Dubai unde a și petrecut ziua sa de naștere. Cu un zâmbet larg, frumoasa blondă nu vrea să arate că divorțul o afectează în vreun fel.

Raluca Zenga se reface după divorț! În ce destinație exclusivistă se relaxează blondina / FOTO

Îmbrăcată într-o rochie roz, scurtă, blonda arată ca o puștoaică de 20 de ani. Cu coazia zilei sale de naștere, aceasta a primit numeroase mesaje cu urări. Printre persoanele care i-au transmis gânduri bune se află: Simona Pătruleasa, Corina Caragea, Lora.

Este prima ei zi de naștere din ultimii 14 ani pe care o serbează fără Walter Zenga. Cei doi au împreună doi copii, Nicolo și Samira. Fostul jucător de fotbal mai are încă doi fii din prima sa căsnicie.