Ramona de la „Puterea Dragostei” povestește totul despre cearta cu Ella! „Nu mă așteptam din partea ta!”

Cele două prietene de la emisiunea Puterea Dragostei difuzată pe Kanal D nu își mai vorbesc. Ramona a decis să spună totul! Ce s-a întâmplat de fapt între fete?

Ambele, concurente la Puterea Dragostei, și foarte bune prietene în momentele filmărilor, au decis să rupă orice legătură. Ella a fost foarte dezamăgită de prietena sa, care i-ar fi luat apărarea altei fete din casă.

Simțindu-se trădată de către Ramona, fosta iubită a lui Jador a hotărât să nu mai vorbească și să încheie prietenia cu blondina. Din cauza presiunilor fanilor, fetele au fost nevoite să dea niște explicații.

S-au certat pentru Jador?

Publicul emisiunii, moderată la acel moment de Andreea Mantea, a observat că între cele două bune prietene nu mai este nimic. Mulți au bănuit atunci că motivul scandalului ar fi Jador. Așa cum se știe deja, Ella a avut o relație cu el, pe când Ramona doar ar fi visat să fie cu interpretul de manele.

Jador și Ella au avut o scurtă relație de iubire, dar foarte tensionată. În emisiune, cei doi se certau și se atacau permanent, motiv pentru care au pus capăt relației. Ca urmare, frumoasa brunetă a suferit mult timp și i-a fost greu să accepte acea despărțire.

Ramona a lămurit lucrurile pe contul ei de Instagram, la insistențele fanilor. Fosta concurentă i-a asigurat pe aceștia că motivul real al supărării lor nu are legătură cu Jador.

Ce a declarat blonda?

Dorind să lămurească lucrurile, Ramona a explicat de unde a pornit cearta dintre ea și Ella. Fosta prietenă a brunetei a declarat înainte de încheierea sezonului al doilea Puterea Dragostei că Bianca ar trebui să câștige premiul cel mare.

Supărată din cale-afară, fosta iubită a lui Jador s-a simțit trădată de prietena sa pentru că aceasta nu a susținut-o. Ramona a și motivat afirmația pe care a făcut-o, spunând că fosta iubită a lui Livian, Bianca Comănici, a trecut prin foarte multe experiențe în acea emisiune.

Părerea blondinei este că Bianca ar fi singura fată din casa Puterea Dragostei care a demonstrat cu adevărat iubirea. Această afirmație ar fi deranjat-o foarte tare pe Ella și de aici, bruneta a decis ca Ramona să nu îi mai fie prietenă, conform Viva.ro.

„Nu mă aşteptam din partea ta să vorbeşti aşa despre mine” i-ar fi transmis Ella prietenei sale printr-un mesaj.