Ramona Gabor face afaceri în Dubai pe banii lui Mr. Pink! Cât de de mult succes are sora Monicăi Gabor acum?

A renunțat la cariera de model pentru a intra în zona de business. Abia acum s-a aflat cine a propulsat-o pe focoasa divă în carieră.

Ramona Gabor a plecat de mai bine de 7 ani din România. Inițial fostul manechin a locuit o perioadă alături de sora ei în Statele Unite ale Americii însă ulterior a decis să își încerce norocul în mijlocul lumii arabe.

Sora Monicăi Gabor a avut meseria de fotomodel imediat după ce s-a mutat cu acte în regulă în Dubai. Ramona a avut campanii importante de imagine cu multe branduri exclusiviste din străinătate. Cu toate acestea, vedeta și-a dorit să încerce marea cu degetul și să intre în afaceri.

Ramona Gabor face afaceri în Dubai pe banii lui Mr. Pink! Cât de de mult succes are sora Monicăi Gabor acum?

A eșuat cu primele proiecte

În încercarea de a atinge succesul, Ramona și-a lansat un brand de lenjerie intimă și costume de baie. Pe lângă acestea în atelierul de croitorie pe care îl deținea sora Monicăi executa comenzi și de uniforme pentru zona de Horeca. Din nefericire lipsa de exeperiență a acesteia în zona de business sau nișa greșită pe care și-a ales-o nu i-au adus Ramonei prea mulți bani, motiv pentru care în final a renunțat la proiectele respective.

Pentru o perioadă, vedeta s-a întors din nou pe podium pentru a prezenta moda însă nu a renunțat niciodată la dorința de a fi femeie de afaceri.

Cel care i-a sărit în ajutor pentru a-și deschide afacerea cu parfumuri a fost chiar soțul Monicăi Gabor, Mr. Pink. Se pare că intuiția milionarului chinez a funcționat perfect, astfel că Ramona a și dat lovitura în domeniu.

Fostul manechin a lansat pe piața din Dubai 5 parfumuri de nișă care au avut până acum un succes teribil. Ramona susține că ideea a pornit de la un simplu parfum pe care ea și-a dorit să îl creeze în amintirea mamei ei.

Sora Monicăi Gabor nu s-a sfiit să recunoască faptul că începuturile sale peste hotare nu ai fost deloc presărate cu belșug. Cu toate acestea diva a reușit să își depășească limitele.

„Am avut inceputuri modeste, insa acum simt ca da, am tot ceea ce imi trebuie in Dubai, mi-am cumparat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectata suficient de bine pentru a imi dezvolta afacerea, nu cred ca-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar. ” a declarat aceasta.

  Vrea să își întemeieze o familie în viitor

Ramona se poate considera o femeie împlinită având în vedere realizările pe care le-a bifat pe plan profesional. Cu toate acestea, sora Monicăi Gabor este conștientă că partea emoțională nu este completă în viața ei. Ramona visează la o familie fericită însă susține că deocamdată nu ar fi pregătită pentru pas atât de important în viață.

„Din punct de vedere emotional probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viata si o familie, dar nu cred ca sunt pregatita momentan pentru acest pas in viata mea.” , a explicat Ramona.

Cele două surori au traversat în ultimii ani o perioadă destul de dificilă. Asta pentru că ambii lor părinți au trecut în neființă. Mama Monicăi și a Ramonei Gabor s-a stins în 2013 în fața Peșterii Polovragi. Femeia s-a stins subit după ce o bucată de piatră desprinsă din stâncă a lovit-o direct în cap.

Răpuse de durere, fiicele și-au condus mama pe ultimul drum.

La începutul anului actual, cele două surori și-au pierdut și tatăl. Emil Gabor se lupta de mai mulți ani de zile cu o boală nemiloasă. Pe lângă suferința medicală, tatăl surorilor Gabor avea și patima alcoolului.