Ramona Gabor a devenit noua țintă a Oanei Zăvoranu! ”Mare fomiță în glandă”

Ramona Gabor a fost și ea luată la rost de Oana Zăvoranu! Ce părere are diva despre sora Monicăi Gabor?

Ramona Gabor, noua țintă a Oanei Zăvoranu! ”Mare fomiță în glandă”

Oana Zăvoranu nu se lasă! Diva continuă atacurile la adresa vedetelor de la noi din țară. De data aceasta cea vizată este fix Ramona Gabor. Oana Zăvoranu pare ca nu dorește să se oprească din tirul de critici pe care l-a lansat asupra altor vedete din ultimul timp. Ramona Gabor nu este nici prima și, după cum ne-a obișnuit deja, nu va fi nici ultima care va trece prin ”furia” Oanei.

Deși inițial prima vizată fusese sora ei, Monica Gabor, Oana Zăvoranu nu a s-a mulțumit doar cu atât. Aceasta și-a expus punctul de vedere pe rețelele de socializare într-un acces de sinceritate jignitoare. Totul s-a petrecut în urma unei sesiuni de întrebări, lansate pe Instagram, în care fanii i-au adresat Oanei diferite întrebări.

Unele dintre acestea au avut legătură cu vedetele de la noi din țară moment în care Oana a intrat în priză. Se pare că Ramona Gabor este după părerea Oanei la fel ca și sora acesteia. Ba mai mult decât atât, ea crede că este o ”găină” care doar a avut norocul să dea peste un bărbat cu potență financiară.

În plus aceasta mărturisește faptul că statutul de femeie de afaceri pe care și-l atribuie nu are nicio legătură cu ceea ce este ea de fapt în realitate. De asemenea a mai menționat și faptul că afacerile pe care Monica pretinde că le are ar fi inexistente.

Ramona Gabor, noua țintă a Oanei Zăvoranu! ”Mare fomiță în glandă”

Oana Zăvoranu tună și fulgeră în mediul online

”Ce părere să am? Uită-te la ea și zi-mi ce părere să am despre găina asta? Fața o recomandă cel mai bine și aliura ”IMPUNĂTOARE”. Cică este ”bussines” woman și are o grămadă de chestii, trestii, socoteli prin Dubai.

Și ea și cocostârca alaltă de soru-sa, dar le-a puricat presa pe ambele și sunt doar cu ”domni” generoși după ele și mare fomiță în glandă. Ce să vezi, nici urmă de afaceri, băi, nene! Vă vine să credeți? Eu sunt ”șocată” la aflarea acestor vești. Lăsați afacerile că sunteți în faliment și concentrați-vă pe ce știți voi cel mai bine.

Harfele voastre obosite mai țin doar la ăia de la grădi”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, acolo unde un internaut a întărâtat-o întrebând-o ce părere are despre sora Monicăi Gabor.