Ramona Gabor nu a mai petrecut sărbătorile în țara natală de 6 ani. Din ce cauză vedeta nu a mai ajuns în România: ”Țara mea va fi România pentru totdeauna”

Ramona Gabor duce o viață de lux în Dubai, însă, chiar și așa, îi lipsește foarte mult România.

Ramona Gabor nu a mai petrecut sărbătorile în țara natală de 6 ani. Din ce cauză vedeta nu a mai ajuns în România: ”Țara mea va fi România pentru totdeauna”

Ramona Gabor este o femeie pe deplin împlinită acum. Trăiește în Dubai în lux, iar afacerile îi merg ca pe roate. De curând, și-a lansat chiar o linie proprie de parfumuri. În ciuda faptului că are o viață lipsită de orice fel de grijă, vedeta mărturisește faptul că nu de puține ori o cuprinde dorul de țara natală și că simte lipsa multor lucruri de aici.

Ramona Gabor are viața la care mulți doar visează. La vârsta de numai 31 de ani, frumoasa soră a Monicăi Gabor cunoaște definiția luxului din plin și s-a înconjurat de tot felul de lucruri scumpe și extravagante. Și asta nu e tot!

Afacerile merg strună pentru Ramona și pare că are tot ce își dorește. Cu toate acestea, vedeta mărturisește faptul că nu puține sunt dățile în care i se face dor de România și de tot ce înseamnă țara natală mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă.

Ramona Gabor nu a mai petrecut sărbătorile în țara natală de 6 ani. Din ce cauză vedeta nu a mai ajuns în România: ”Țara mea va fi România pentru totdeauna”

Ramona Gabor simte lipsa sărbătorilor petrecute în România

Ramona Gabor s-a dovedit a fi o femeie destul de descurcăreață. A ajuns acolo unde și-a dorit, însă acest lucru nu înseamnă că a dat uitării faptul că a plecat de jos. Se pare că cel mai mare dor îl are față de bucatele tradiționale românești.

Chiar dacă în Dubai lipsesc cu desăvârșire mâncărurile românești, Ramona Gabor declară că și le prepară de una singură, însă doar pentru ea, căci iubitul ei este adeptul unor alte tipuri de mâncăruri. De asemenea, Ramona mărturisește faptul că îi este foarte dor de familie, de sora și de nepoții ei.

„De acasă îmi lipsesc multe, pentru că țara mea va fi România pentru totdeauna. Îmi lipsesc, din punct de vedere al mâncării, în primul rând ciorbele, pe care aici, în Dubai, nu le găsesc. Mi le fac eu acasă. Ciorba mea preferată este cea de perișoare din piept de curcan sau de pui, cu multe legume. Îmi lipsește familia, sora mea și copiii ei, nepoții mei. Îmi lipsesc foarte mult natura și aerul proaspăt de Europa, care nu o să fie niciodată în Dubai. Da, gătesc românește aici, nu pentru iubitul meu. Gătesc pentru mine, pentru prietenii mei. Îmi place să gătesc românește și o fac cu mare drag de fiecare dată. Cred că 90{7b559d9bc0b5bb726961c416e0eebc06f528451fbebdeac336664fab44521158} dintre rețetele mele sunt doar românești. Dacă vreau orice altă bucătărie atunci găsesc aici.”, a povestit Ramona.

Se pare că vedeta nu a mai ajuns în România de sărbători de aproximativ 6 ani de zile. Chiar și așa, ea trage nădejde că astrele se vor alinia și va putea ajunge acasă anul acesta să sărbătorească așa cum se cuvine, cu multă voie bună și distracție, într-un mod specific românesc.

„Să fiu sinceră, cred că de vreo 6 ani nu am mai ajuns în decembrie acasă. Însă poate de data aceasta trebuie să ajung în Europa, pentru că lucrez la a-mi plasa produsele, deci s-ar putea să ajung anul acesta din nou acasă!”, a mai spus Ramona, pentru sursa citată.