Ramona Gabor se pregătește de nuntă în secret? Fostul manechin a apărut alături de un bărbat misterios

Bat clopotele de nuntă pentru sora Monicăi Gabor. Frumoasa Ramona s-a afișat alături de un bărbat de origine arabă.

Ramona Gabor face sacrificii pentru un corp impecabil! Alimentul minune care o ajută să dea jos kilogramele: ”Este o decizie foarte bună”

Ramona Gabor este o femeie aproape împlinită. Fostul manechin a pornit modest în carieră, însă a avut un parcurs fulminant.

Sora Monicăi Gabor a intrat puternic în lumea afacerilor în Dubai. Chiar dacă pe tărâmuri arabe concurența este uriașă în domeniul pe care ea l-a ales pentru a se dezvolta profesional, șatena a reușit să dea lovitura.

Dacă toate lucrurile s-au așezat frumos în viața Ramonei, totuși lipsea ceva. Vedeta a și vorbit despre faptul că își dorește un partener de viață alături de care să întemeieze o familie.

Ramona Gabor se pregătește de nuntă în secret? Fostul manechin a apărut alături de un bărbat misterios

S-a cuplat cu un afacerist arab?

Ramona Gabor a ales să părăsească România în urmă cu 8 ani. Atât ea, cât și sora ei s-au mutat în colțuri diferite ale lumii. Dacă Monica s-a stabilit în America, chiar în Beverly Hills, Ramona a ales o locație cumva mai apropiată de țara ei natală, Dubaiul.

Focoasa șatenă nu a avut drumul presărat cu abundență când a ajuns în mijlocul lumii arabe, ci dimpotrivă, ea a recunoscut că i-a fost destul de greu, inclusiv financiar.

În primii ani în Dubai ea a avut doar joburi din sfera modelingului, uneori destul de slab plătite. Cu timpul, vedeta și-a dorit să înceapă un business în domeniul vestimentar. Ramona și-a amenajat un mic atelier unde confecționa costume de baie și uniforme pentru bucătari și ospătari.

Din păcate, lipsa de experiență în afaceri și-a spus cuvântul, iar sora Monicăi nu a reușit să strângă deloc bani. Pentru o perioadă, Ramona s-a întors din nou la prima ei meserie însă se pare că nu a renunțat niciodată la visul de a deveni antreprenor.

Astfel, cu un mic ajutor din partea cumnatului ei, soțul Monicăi Gabor, diva a reușit să lanseze pe piață câteva parfumuri de nișă. Inițial, Ramona a elaborat alături de parfumieri 5 variante de parfum, iar în curând urmează să lanseze alte 5. Succesul nebun cu acest proiect a luat-o chiar și pe ea prin surprindere. Ramona a declarat recent că nu se aștepta ca parfumurile să fie atât de îndrăgite de clienți.

Ramona Gabor se pregătește de nuntă în secret? Fostul manechin a apărut alături de un bărbat misterios

Ideea de a crea un parfum, susținea Ramona, a pornit de la amintirea mamei ei. Vedeta și-a dorit să scoată pe piață o variantă care să îi poarte numele mamei ei. În final, vedeta a ajuns să elaboreze mai multe variante a acestuia.

Încet, încet sora Monicăi Gabor s-a pus singură pe picioare. Ramona și-a achiziționat un apartament în Dubai și conduce o mașină de lux care îi aparține.

Cu toate acestea, fostul manechin a mărturisit că își dorește o familie. Se pare că universul a răspuns dorințelor ei și Făt Frumos a apărut. Șatena a fost surprinsă alături de un afacerist din Dubai.

Ramona Gabor se pregătește de nuntă în secret? Fostul manechin a apărut alături de un bărbat misterios

Vedeta a postat o fotografie în care apare alături de acesta pe contul ei de Instagram, însă nu a divulgat nimic despre relația care o leagă de bărbatul misterios.