Ramona Olaru este o femeie sexy, care își pune mereu în evidență formele. Trupul său de invidiat face ravagii de fiecare dată. Asistenta TV sucește mințile masculilor cu fiecare apariție, iar aceștia își doresc enorm să fie cu ea. Vedeta nu are ochi pentru niciunul dintre ei, pentru că mintea ei stă doar la un anumit bărbat. Toată lumea știe despre cine este vorba.

Anul 2020 a fost unul plin de încercări pentru fosta iubită a lui Cuza de la ”Noaptea Târziu”. Ea a trecut prin mai multe împăcări și despărțiri, care i-au pus capac. Chiar dacă nu a lăsat mereu să se vadă, situația dintre ea și vlogger a afectat-o enorm. Săptămâni întregi, Ramona Olaru a postat o serie de mesaje cu subînțeles pe social media, care îi erau adresate lui fără nicio îndoială.

Ramona Olaru este mereu în centrul atenției

Când au decis să o ia pe drumuri diferite, ei nu au dat prea multe detalii despre motivele pentru care au făcut acest lucru. Câteva zile mai târziu, ambii s-au acuzat unul pe celălalt de infidelitate. Fanii nu știu care este, de fapt, adevărul. Cu toate acestea, admiratorii au fost alături de ei și au sperat la o împăcare.

Zilele acestea, Ramona Olaru a reușit să își lase fanii de pe Instagram cu o fotografie de senzație. Vedeta s-a pozat într-o ipostază incendiară, iar bărbații au fost încântați de fotografia respectivă. Drept dovadă, ei au dat mii de reacții, dar și zeci de comentarii în care i-au transmis cât de bine arată.

„Mi-a apărut asta la memories așa de dimi! Și așa nu am postat-o niciodată așa că… iată!❤️”, a scris Ramona Olaru pe contul ei oficial de Instagram.

Ramona Olaru a încins Internetul! Vedeta s-a pozat în cea mai sexy ipostază: „Cea mai frumoasă!”

La ceva timp de la despărțire, Ramona Olaru a prins din ce în ce mai mult curaj. Unii au spus că, de fapt, își dorește să fie curtată de cât mai mulți bărbați. Să fie oare acesta adevărul?

„Cea mai frumoasă!!!!❤️”, a scris un fan.