Indignată de situația nefericită prin care trece, Ramona Olaru a povestit pe contul ei de Instagram peripețiile prin care a trecut.

Așa cum ne-a obișnuit până acum, asistenta de la Neatza împărtășește toate evenimentele cu fanii de pe contul de socializare. Acolo, iubita lui Cuza de la Noaptea târziu a declarat că o angajată a băncii unde și-a deschis recent un cont, i-a stricat ziua.

Blondina și-a păstrat calmul, deși lucrurile nu erau tocmai roz. Banca i-a blocat contul din cauza unei erori din sistem. Datele personale ale Ramonei nu au fost actualizate. Pentru a rezolva situația, vedeta a pornit căte bancă.

Ce a pățit asistenta TV?

Acolo a avut parte de o surpriză. Din cauza situației actuale cu noul virus, băncile au program cu publicul numai în baza unei programări. Așa că, angajata unității nu a vrut să o primească imediat.

Asistenta de la Antena 1 a mai povestit că a încercat să sune la bancă timp de câteva zile bune, însă nu reușea să vorbească cu nimeni. În contextul prezentat, nu putea nici să rezolve o eventuală programare.

Ramona Olaru, aflată chiar în bancă, a trebuit să urmeze procedurile și a sunat să își facă o programare. Frumoasa blondă a povestit că angajata băncii a țipat la ea și i-a vorbit pe un ton foarte agresiv.

Vedeta a păstrat un ton decent și a vorbit în continuare respectuos. În acel timp, un alt angajat a anunțat-o că o poate primi chiar în momentul respectiv. Bărbatul i-a spus că este liber și nu așteaptă pe nimeni la programare.

Acela a fost și momentul când angajata din apel a ridicat tonul:

„Păi l-ai întrebat tu dacă e liber și poate să te primească?”, ar fi țipat angajata.

Supărată pe situație, asistenta a declarat publicului ei că din cauza celor întâmplate, ia serios în calcul varianta de a se muta de la banca respectivă. Faptul că nu a fost tratată cu respect a supărat-o din cale-afară.