Ramona Olaru a rămas fără bani! Care este motivul?

Asistenta de la emisiunea matinală „Neatza cu Răzvan și Dani” are contul din bancă blocat. Iubita lui Cuza povestește totul

Indignată de situația nefericită prin care trece, Ramona Olaru a povestit pe contul ei de Instagram peripețiile prin care a trecut.

Așa cum ne-a obișnuit până acum, asistenta de la Neatza împărtășește toate evenimentele cu fanii de pe contul de socializare. Acolo, iubita lui Cuza de la Noaptea târziu a declarat că o angajată a băncii unde și-a deschis recent un cont, i-a stricat ziua.

Blondina și-a păstrat calmul, deși lucrurile nu erau tocmai roz. Banca i-a blocat contul din cauza unei erori din sistem. Datele personale ale Ramonei nu au fost actualizate. Pentru a rezolva situația, vedeta a pornit căte bancă.

Ce a pățit asistenta TV?

Acolo a avut parte de o surpriză. Din cauza situației actuale cu noul virus, băncile au program cu publicul numai în baza unei programări. Așa că, angajata unității nu a vrut să o primească imediat.

Asistenta de la Antena 1 a mai povestit că a încercat să sune la bancă timp de câteva zile bune, însă nu reușea să vorbească cu nimeni. În contextul prezentat, nu putea nici să rezolve o eventuală programare.

Ramona Olaru, aflată chiar în bancă, a trebuit să urmeze procedurile și a sunat să își facă o programare. Frumoasa blondă a povestit că angajata băncii a țipat la ea și i-a vorbit pe un ton foarte agresiv.

Vedeta a păstrat un ton decent și a vorbit în continuare respectuos. În acel timp, un alt angajat a anunțat-o că o poate primi chiar în momentul respectiv. Bărbatul i-a spus că este liber și nu așteaptă pe nimeni la programare.

Acela a fost și momentul când angajata din apel a ridicat tonul:

„Păi l-ai întrebat tu dacă e liber și poate să te primească?”, ar fi țipat angajata.

Supărată pe situație, asistenta a declarat publicului ei că din cauza celor întâmplate, ia serios în calcul varianta de a se muta de la banca respectivă. Faptul că nu a fost tratată cu respect a supărat-o din cale-afară.