Ramona Olaru a reușit să treacă peste despărțirea dureroasă prin care a trecut anul acesta. Ea și Cuza ne la Noaptea Târziu au încheiat un capitol frumos din viața lor. Și-au spus adio, dar nu a fost pentru prima dată. Tocmai din acest motiv, cei care îi urmăresc la fiecare pas au sperat la o împăcare. Lucrurile păreau să meargă din ce în ce mai bine între ei, dar povestea lor a luat sfârșit.

Despărțirea a afectat-o enorm pe asistenta TV, chiar dacă ea nu a vrut să lase să se vadă acest lucru. Ei bine, toate InstaStory-urile stau drept dovadă că a trecut printr-un moment extrem de greu. Multe zile la rând, a postat diferite mesaje cu subînțeles pentru fostul ei iubit. La un moment dat, chiar l-a jignit și a dat mai multe din casă decât se aștepta.

Ramona Olaru: „Nu am nevoie de nimeni”

Un timp, fanii nu au știut de ce s-au despărțit. Nici acum situația nu este foarte clară, pentru că artiștii dau vina unul pe celălalt. Ambii susțin că au fost înșelați de partener. Nimeni nu știe adevărul în afară de ei și probabil nimeni nu îl va afla vreodată. Doar ei știu de ce au ajuns să se separe.

După ce a suferit o perioadă lungă de timp, se pare că Ramona Olaru a trecut bine. În toată această perioadă, a realizat că îi este mult mai bine singură și că nu are nevoie de nimeni pentru a fi fericită. Se pare că meseria ei a ajutat-o enorm, pentru că a reușit să o facă să își păstreze mereu zâmbetul pe buze, chiar dacă nu simțea acest lucru.

Ramona Olaru a trecut peste despărțire. Vedeta nu mai suferă după Cuza: "Nu am nevoie de nimeni"

„Nu am nevoie de nimeni, m-am născut întreagă. Fiecare și le știe pe ale lui și fiecare știe mai bine ce e mai bine pentru el. Detaliile nu o să le dau nimănui, pentru că fiecare știe ce face și ce se întâmplă în casa lui. Așa e mai bine”, a recunoscut Ramona pe Instagram.