Ramona Olaru este tânără, frumoasă, însă fără prea mult noroc în dragoste. Din nefericire, frumoasa noastră blondină tocmai a încheiat o poveste de dragoste ce părea a fi fără sfârșit. Cu toate acestea, zâmbetul și seninul de pe fața ei a fost nelipsit cel puțin în aparițiile TV.

Cu o frumusețe răpitoare, cei mai mulți dintre cei care o admiră se întreabă dacă nu cumva a trecut pragul medicului estetician. Ei bine, misterul este deslușit chiar de ea.

Cu niște forme extrem de apetisante, Ramona Olaru pune pe jar mințile tuturor bărbaților. Asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” are un chip senin de fiecare dată când își face apariția pe micile ecrane. Este adevărat, relațiile sale s-au dovedit a fi eșuate până acum, însă, chiar și așa, Ramona nu încetează să facă diminețile mai frumoase telespectatorilor cu energia ei pozitivă.

Nu mai este aceeași de acum câțiva ani. Așa că fanii se întreabă dacă nu cumva medicul estetician a făcut magie cu trupul ei. Destul de asumată și deschisă, Ramona Olaru recunoaște faptul că a trecut o dată pragul medicului estetician pentru o intervenție de mărire a sânilor.

De asemenea, vedeta mărturisește faptul că nu va ascunde niciodată aceste lucruri și că, în cazul în care pe viitor va considera că mai are nevoie, va apela fără să stea pe gânduri.

Ramona Olaru are sau nu operații estetice?

Ramona Olaru, adevărul despre operațiile estetice. ”Nu se observă, dar...”

„Nu am nicio problemă cu acest aspect. Tot clișeic spun, fiecare face ce îl face fericit pe el, însă nu cred că trebuie să uităm că ce e mult strică! În urmă cu 5 ani am apelat la un implant mamar, nu se observă, dar atât s-a putut. Mai multe nu vreau să fac momentan. Îmi place de mine așa cum sunt. Sper să mă mai țină această stare o vreme. Apoi, ce o fi o fi, facem și altele dacă trebuie!”, a dezvăluit asistenta TV.