Ramona Olaru le-a arătat urmăritorilor ei ținuta pe care a ales-o pentru a se bucura de soarele din Egipt. Asistenta de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani a sucit mințile bărbaților care o urmăresc pe Instagram cu un costum de baie care i-a pus în valoare formele, de care se bucură doar Cuza.

Vedeta și iubitul sunt împreună în vacanță, dar nu s-au fotografiat unul lângă celălalt. Cu toate astea, Cuza a pus și el o poză, la aceeași oră. YouTuber-ul a se afla pe aceeași plajă, dar avea ceva mai multe haine pe el decât iubita lui și savura liniștit un cocktail.

Ramona Olaru, apariție incendiară în costum de baie! Ce făcea Cuza în timp ce ea poza sexy / FOTO

Ramona și Cuza nu vor să se afișeze împreună!

Deși urmăritorii l-au întrebat, în mod insistent, unde este Ramona și de ce nu fac o poză împreună, Cuza a ales să nu le răspundă. Cel mai probabil, despărțirile anterioare îi fac pe cei doi să fie mult mai rezervați de data aceasta.

Foarte discreți au fost și de sărbători, pe care le-au petrecut împreună, dar fără să se afișeze unul cu celălalt pe rețelele de socializare. Cu toate astea, ei și-au dat tag-uri cu aceeași prieteni, în aceleași momente.

Ramona Olaru, apariție incendiară în costum de baie! Ce făcea Cuza în timp ce ea poza sexy / FOTO

Iubirea cu năbădăi pe care o trăiește cu YouTuber-ul, a făcut-o pe Ramona să mai adauge câteva tatuaje pe corp. În imaginea postată de aceasta se observă cel puțin două tatuaje noi în zona coapselor și unul în zona decolteului.