Ramona Olaru a trecut anul acesta prin multe încercări. Toată lumea știe că ea și Cuza au avut parte de o dragoste despre care unii ar spune că este ciudată. Vedetele s-au plăcut, s-au cuplat, s-au iubit și s-au despărțit de mai multe ori.

S-au împăcat mai apoi dar după ultima ceartă nimeni nu ar mai fi zis că ar exista vreo cale de întoarcere. Cu toate acestea ei au fost văzuți împreună recent  ieșind dintr-un mall din București. Imaginile respective i-au pus serios pe gânduri pe susținătorii lor.

Au fost câteva zile de foc, în care frumoasa asistentă TV a postat tot felul de mesaje prin care îi aducea acuzații grave vloggerului. Asta nu este tot! A făcut și haz de necaz pe social media în stilul ei caracteristic sub privirile curioase ale fanilor.

Secretul Ramonei Olaru a ieșit la iveală

Ramona Olaru este genul acela de femeie care își păstrează mereu zâmbetul pe buze indiferent cât de supărată ar fi. Transmite o energie pozitivă oriunde își face apariția și a demonstrat de mai multe ori că este și o femeie puternică. Despărțirile de Cuza nu au doborât-o, ba chiar au învățat-o extrem de multe lucruri.

”La mulți ani, Ramona! Este ziua dedicată copiilor născuți prematur. Toată lumea știe, Ramona a fost un copil foarte dorit”, a spus Dani la începutul emisiunii, foarte amuzat și puțin ironic.

Ramona Olaru, declarații despre drama prin care a fost nevoită să treacă. Abia acum s-a aflat: ”Sunt o luptătoare”

Se pare că viața ei nu a fost deloc ușoară nici până acum. Vedeta a avut de suferit încă din primele clipe de viață, iar despre acest subiect sensibil a vorbit chiar în direct. Ziua de astăzi, 17 noiembrie, este ziua dedicată copiilor născuți prematur.

Dani Oțil a ținut să îi ureze ”La mulți ani!” colegei sale, gest care a luat prin surprindere pe toată lumea. Foarte puțini știau acest lucru despre asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

”Au fost prea multe încercări să se renunțe definitiv la mine și am ajuns la șapte luni, din fericire. Ăsta este adevărul, dar uitați-vă acum. Pot să spui că sunt o luptătoare”, i-a răspuns imediat Ramona Olaru.