Ramona Olaru a avut parte de o experiență neplăcută zilele acestea. Vedeta a rămas fără niciun ban, motiv pentru care s-a enervat la culme. Se pare că i-a fost blocat contul bancar și nu a putut accesa banii de pe el.

Ea nu s-a putut abține și a răbufnit pe Instagram, unde a povestit cu lux de amănunte ce i s-a întâmplat. Asistenta TV este o fire optimistă, care nu își pierde ușor zâmbetul de pe buze. Vedeta nu se lasă doborâtă nici în zilele ei mai puțin bune.

Doar că de data aceasta, ea nu și-a mai putut menține deloc calmul, după ce a fost tratată necorespunzător de către angajații de la bancă. După ce s-a liniștit puțin, Ramona Olaru le-a povestit totul urmăritorilor ei de pe social media întreaga tărășenie.

Ramona Olaru, enervată la culme de cei de la bancă! Vedeta a rămas fără bani: „Niște neștimțiți, nu e ok"

Ramona Olaru a răbufnit!

Frumoasa vedetă avea o zi extrem de bună încă de la primele ore ale dimineții, ce părea că nu îi va aduce nici o problemă la orizont. Totuși se pare că asistenta de la „Neazta cu Răzvan și Dani” nu mai are bani de o săptămână. Contul său a fost blocat, deoarece datele ei nu au fost actualizate. Ea a sunat la banca respectivă pentru a rezolva problema, dar nimeni nu i-a răspuns.

„Mi-au blocat contul zilele trecute, cred că de vreo 4-5 zile. Am încercat să sun la ei și m-au ținut câte 40-50 de minute în apel, în ideea că o să îmi răspundă cineva și o să vorbească cu mine. Nu mi-a răspuns nimeni și am zis hai să mă duc la o bancă. Am ajuns astăzi, în sfârșit, la o bancă. La coadă îi spun omului <vreau și eu să îmi actualizați datele că mi-ați blocat contul.> Îmi zice <păi nu, că trebuia să vă faceți programare>. De unde știam eu să fac programare și la cine să fac programare, dacă nu mi-a răspuns nimeni la telefon să fac treaba asta. În fine, spun că nu-i nicio problemă, la ce număr să sun să fac programare.”, continuă vedeta, într-un Story pe Instagram.

În clipa aceea, Ramona Olaru a decis să meargă personal la bancă. Acolo, vedeta a avut parte de o experiență care i-a lăsat un gust amar. Nimeni nu a băgat-o în seamă, pe motiv că nu și-a făcut programare, iar ea a răbufnit. După aceea ea a sunat din nou la bancă, iar ceea ce s-a întâmplat a scos-o din sărite și mai mult pe fosta iubită a lui Cuza.

„Sun și îmi răspunde o duduie căreia îi spun că vreau și eu o programare în Pipera să îmi actualizeze și mie datele. Îi spun că deja sunt aici și zice < Ia vedeți e liber colegul meu, Vasile să spunem. E liber că eu stau de 20 de minute aici și n-a intrat nimeni la el și nici nu stă nimeni la coadă. Nu era nimeni în sucursală. A început să țipe la mine: păi l-ai întrebat tu dacă e liber și dacă poate să te primească?”

„Niște neștimțiți, nu e ok, m-am enervat foarte tare. Nu mi se pare normal.”, a mai povestit ea.