Ramona Olaru a întâmpinat probleme cu cardul bancar, iar tot demersul pe care a încercat să-l facă pentru a rezolva situația a fost făcut în zadar. Vedeta a povestit totul în mediul online, iar fanii au ascultat cu interes întâmplarea blondinei. Asistenta TV a fost pusă într-o situație extrem de delicată, pentru că banca i-a blocat cardul și, implicit, ea a rămas fără niciun ban. Care este cauza pentru care s-a întâmplat acest lucru o aflăm chiar de la ea!

Ramona Olaru este o fire extrem de carismatică și cu un zâmbet larg și natural la purtător. De data aceasta, însă, buna dispoziție i-a fost pusă la grea încercare după o experiență total neplăcută pe care a avut-o vizavi de cardul bancar.

În ciuda faptului că angajații băncii au avut un comportament total necorespunzător, din spusele vedetei, aceasta chiar și-a păstrat starea de spirit netulburată foarte tare. A făcut față cu brio unei situații care i-a creat destul de mult disconfort, iar fanii din mediul online au apreciat puterea de stăpânire a acesteia.

Ramona Olaru a rămas fără bani aproape o săptămână

Se pare că Ramona Olaru întâmpină situații neplăcute cu cardul bancar de câteva zile bune. Pare-se că acesta a fost blocat, astfel că blondina nu l-a mai putut folosi absolut deloc. Motivul? Îl aflăm chiar de la ea. Această întmplare s-a bazat pe neactualizarea datelor la timp.

Vedeta a încercat, în primă instanță, să soluționeze aeastă problemă prin telefon. Fără un rezultat favorabil, din nefericire. Astfel că că nu i-a rămas decât să dea fuga la bancă pentru a ieși din această situație. Cu speranța că lucrurile se vor rezolva în sfârșit, la bancă a avut parte de o surpriză și mai mare.

De ce spunem acest lucru? Pentru că vedetei nu i s-a putut rezolva problema din cauza faptului că nu avea o programare făcută.

Din ce cauză a rămas Ramona Olaru fără bani

„Mi-au blocat contul zilele trecute, cred că de vreo 4-5 zile. Am încercat să sun la ei și m-au ținut câte 40-50 de minute în apel, în ideea că o să îmi răspundă cineva și o să vorbească cu mine. Nu mi-a răspuns nimeni și am zis hai să mă duc la o bancă. Am ajuns astăzi, în sfârșit, la o bancă. La coadă îi spun omului Îmi zice <păi nu, că trebuia să vă faceți programare>. De unde știam eu să fac programare și la cine să fac programare, dacă nu mi-a răspuns nimeni la telefon să fac treaba asta. În fine, spun că nu-i nicio problemă, la ce număr să sun să fac programare.”, continuă vedeta, într-un Story pe Instagram.

Ramona Olaru, fără niciun ban de zile bune! Cardul i-a fost blocat! Care este cauza: ”Nu mi se pare normal”

„Sun și îmi răspunde o duduie căreia îi spun că vreau și eu o programare în Pipera să îmi actualizeze și mie datele. Îi spun că deja sunt aici și zice E liber că eu stau de 20 de minute aici și n-a intrat nimeni la el și nici nu stă nimeni la coadă. Nu era nimeni în sucursală. A început să țipe la mine: păi l-ai întrebat tu dacă e liber și dacă poate să te primească?”

Ramona Olaru a fost foarte deranjată de felul în care angajata o-a vorbit, așa că i-a închis telefonul.

„Niște neștimțiți, nu e ok, m-am enervat foarte tare. Nu mi se pare normal.”