Ramona Olaru îi duce lipsa lui Cuza. Vedeta avea nevoie de ajutorul lui: "Problema este că..."
in

Ramona Olaru îi duce lipsa lui Cuza. Vedeta avea nevoie de ajutorul lui: „Problema este că…”

Ramona Olaru nu poate trece peste separea de Cuza de la Noaptea Târziu.

Ramona Olaru dă din ce în ce mai multe semne că nu poate trece peste despărțirea de Cuza. În tuturor mesajelor acide la adresa lui, asistenta TV pare că mai are sentimente pentru el. Recent, ea i-a transmis acestuia câteva cuvinte care sigur l-au durut. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar mulți sunt de părere că artistul nu merită să fie tratat așa.

Ramona Olaru, face treaba de bărbat în casă

Cuza de la Noaptea Târziu și Ramona Olaru au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Artiștii au avut parte de o dragoste cu năbădăi, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Fanii celor două vedete au pierdut deja șirul împăcărilor și despărțirilor dintre ei. După toate lucrurile prin care au trecut împreună, nimeni nu ar fi zis că se va termina așa.

Asistenta de la „Neatza” încearcă tot timpul să își păstreze zâmbetul pe buze, dar se vede că starea ei nu este tocmai bună. Postările din ultima perioadă o dau de gol pe blondină. Ea i-a adresat fostului ei iubit cuvinte dure și l-a acuzat chiar că ar fi înșelat-o, dar din câte a spus el situația a fost tocmai invers.

Ramona Olaru îi duce lipsa lui Cuza. Vedeta avea nevoie de ajutorul lui: "Problema este că..."

Rămasă singură, Ramona Olaru s-a văzut nevoită să facă treburile de bărbat în casă. Ei bine, ea  nu a reușit să fixeze în perete un suport de haine după ce a văzut că nu avea gaură pentru șuruburi pe o parte. Desigur că a împărtășit acest moment cu fanii ei din mediul online, de care este extrem de apropiată. A sperat că vreun internaut o va ajuta.

“Fac un lucru nu tocmai de fete. Problema este că într-o parte o prind, dar în cealaltă îmi dă cu virgulă, nu are gaură, nu are suport unde să bag șurubul. Trebuie să mă duc să bat prin vecini să mă ajute să rezolv această problemă. Eu am încercat, sunt aici cu bormașina”, a spus Ramona Olaru pe contul ei de Instagram.

Iulia Albu, critice dure la adresa Loredanei Groza. Ce a spus despre una dintre ținutele sale: "Soacra mea are ceva de genul"

Iulia Albu, critice dure la adresa Loredanei Groza. Ce a spus despre una dintre ținutele sale: „Soacra mea are ceva de genul”

Alexia Eram, copia fidelă a Antoniei. Imaginile care le-au dat de gândit fanilor / FOTO

Alexia Eram, copia fidelă a Antoniei. Imaginile care le-au dat de gândit fanilor / FOTO