Ramona Olaru, înșelată de Cuza!? Mărturisile vedetei au șocat pe toată lumea: ”S-ar putea să mai aibă amintiri cu cineva în același timp”

Ramona Olaru a uimit pe toată lumea cu ultimele sale declarații din mediul online.

Ramona Olaru, înșelată de Cuza!? Mărturisile vedetei au șocat pe toată lumea: ”S-ar putea să mai aibă amintiri cu cineva în același timp”

Ramona Olaru și Cuza au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care nu a funcționat. Multă lume ar fi zis despre ei că nu se vor despărți niciodată, dar nu a fost așa. Admiratorii au pierdut deja șirul despărților și al împăcărilor. De data aceasta, se pare că separarea lor este una definitivă. Ultimele postări ale asistentei TV stau drept dovadă. Blondina suferă încă după despărțirea de vloggerul de la Noaptea Târziu, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber.

Ramona Olaru, motivul despărțirii de Cuza

De când au aflat că și-a spus din nou adio, fanii s-au gândit la totul felul de lucruri. Una dintre marile curiozități ale internauților a fost legată de motivul separăii celor două vedete. Mulți sunt de părere că le stătea extrem de bine împreună și au sperat la o împăcare până în ultima clipă. Cuza de la Noaptea Târziu este extrem de rezervat în ceea ce privește declarațiile despre fosta lui iubită. El nu a dat nicio declarație în acest sens și nu a făcut vreo postare legată de asta.

”Foarte mulți oameni din această lume au probleme cu încrederea pentru că sunt persoane care spun ”Sunt aici pentru tine”, dar fug imediat ce lucrurile încep să se destrame”, a scris Ramona Olaru pe pagina sa de Instagram zilele trecute.

Nu putem spune același lucru și despre Ramona Olaru. Vedeta nu s-a abținut nicio secundă și-a exprimat părerea pe rețelele sociale când a simțit că este nevoie. Mesajele sale cu subînețeles i-au pus serios pe gânduri pe fani, mai ales că toate păreau că fac referire la fostul ei iubit. Cea mai recentă postare, a făcut pe toată lumea să creadă că motivul despărțirii lor este legat de faptul că ea ar fi fost înșelată. Nu este nimic concret, dar cuvintele sale lasă loc de multe interpretări.

”Ai grijă cu cine-ți faci amintiri, că s-ar putea să mai aibă cu cineva în același timp, amintiri!:)))”, a scris Ramona, reușind să surprindă pe toată lumea.