Ramona Olaru, mesaj dur pentru Cuza. Vedeta a răbufnit pe Instagram: "Dau foc tuturor lucrurilor tale"
in

Ramona Olaru, mesaj dur pentru Cuza. Vedeta a răbufnit pe Instagram: „Dau foc tuturor lucrurilor tale”

Ramona Olaru nu se lasă!

Ramona Olaru continuă seria atacurilor la adresa lui Cuza de la Noaptea Târziu. Cele două vedete au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Au avut parte de o dragoste cu năbădăi, care nu s-a terminat prea bine. Ei s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, iar fanii au pierdut șirul acestora.

Acum, despărțirea lor pare a fi una definitivă. În ultima vreme, asistenta TV și-a vărsat nervii pe rețelele sociale, iar mesajele ei dure au fost văzute de toată lumea. Pe Instagram, ea are mii de urmăritori cărora le povestește tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Este recunoscută pentru modul sincer în care spune lucrurilor pe nume și se nu se teme de consecințe.

Ramona Olaru: „Dau foc tuturor lucrurilor tale”

Recent, blondina și-a exprimat din nou sentimentele pe Instastory. Ea nu mai suportă toată aceastp situație, iar despărțirea de iubitul ei a lăsat răni adânci. Chiar dacă încearcă să își păstreze mereu zâmbetul pe buze, este evident că nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei. Ramona Olaru i-a adresat din nou niște cuvinte dure lui Cuza, iar ceea ce îi dorește acestuia i-a lăsat pe fani cu gura căscată.

Ramona Olaru, mesaj dur pentru Cuza. Vedeta a răbufnit pe Instagram: "Dau foc tuturor lucrurilor tale"

Aceștia nu se așteptau ca asistenta să fie atât de dură cu cel pe care l-a iubit. Ei bine, ea i-a făcut tot felul de „urări” și a postat mai multe mesaje cu subînțeles pe Instagram. Toate acestea le-au dat serios de gândit oamenilor. Unii se întreabă ce a făcut el atât de rău încât să merite să i se vorbească așa. Ramona a dat de înțeles care ar fi motivul separării dintre ei, dar numai cei doi știu adevărul.

„Scuze. Eu nu sunt Adele, nu îți doresc tot binele, nici nu vreau să găsesc pe cineva ca tine, totuși, doresc să-ți dau foc tuturor lucrurilor tale.”, este mesajul transmis de Ramona Olaru.

https://www.instagram.com/loredanachivu_official/

Loredana Chivu, motivul pentru care este încă singură. Vedeta, momentul adevărului pe Instagram: „Nu mai vreau să…”

Feli, dovadă de iubire pentru fiica sa. Vedeta i-a scris micuței o poezie: "Mica mea iubire mare"

Feli, dovadă de iubire pentru fiica sa. Vedeta i-a scris micuței o poezie: „Mica mea iubire mare”