Ramona Olaru a postat un alt mesaj legat de despărțirea de Cuza. Vedeta și-a luat fanii prin surprindere, iar aceștia au rămas cu gura căscată. Asistenta TV le-a dat de înțeles de mai multe ori că ei s-au despărțit doar din cauza vloggerului. Nu se consideră deloc o persoană vinovată de cele întâmplate. Când lumea credea că s-a terminat, ea a atras din nou atenția asupra ei.

Blondina și vloggerul au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Au avut parte de o poveste de dragoste cu năbădăi. S-au plăcut, s-au iubit, dar ceva nu a mai funcționat și au ajuns să se despartă. Fanii celor doi au pierdut șirul împăcărilor și despărțirilor. Ultma dată când s-au împăcat, în vara acestui an, au plecat în vacanță în Grecia.

Ramona Olaru, un alt mesaj pentru Cuza

Părea că totul este bine între ei, dar nu a fost chiar așa. În imaginile postate pe Instagram erau mereu cu zâmbetul pe buze și nimeni nu credea că se vor despărți din nou. Cuza i-a cerut acesteia, la un moment dat, să fie soția lui. A acceptat, dar povestea lor de dragoste nu a ajuns până acolo.

”O persoană care te prețuiește nu ar trebui să se pună niciodată în poziția de a te putea pierde”, a fost mesajul publicat de Ramona Olaru pe Instagram.

Ramona Olaru, motivul real al despărțirii de Cuza. Vedeta spune că este vina vloggerului: ”O persoană care...”

În ultimele săptămâni, Ramona Olaru a postat tot felul de mesaje la adresa lui Cuza. Acestea au fost pline de interpretări, dar fanilor le-a fost ușor să realizeze despre cine a fost vorba. Chiar dacă și-a păstrat mereu zâmbetul pe buze, se vede că despărțirea de Cuza a afectat-o enorm. Este de părere că doar artistul a fost de vină, dar el nu este de acord. El a povestit că ea l-ar fi înșelat cu cel mai bun prieten al său și nu a putut să o ierte pentru fapta sa.

”Am fost înșelat. De la cel mai bun prieten de-al meu. Eu am ajutat-o să se angajeze la un bar, iar prietenul meu era barman.”, a declarat Cuza pentru Antena Stars.