Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu nu mai formează de ceva vreme un cuplu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că s-au despărțit. Povestea lor de dragoste a fost una ciudată, dar despre care unii credeau că este perfectă. S-au certat și s-au împăcat de mai multe ori. Fanilor nu le vine să creadă cu nici acum nu sunt împreună.

Ei bine, în ultima vreme, asistenta TV a transmis tot felul de mesaje pe internet la adresa lui Cuza. Ori de câte ori are ocazia, blondina îi aruncă săgeți fostului ei iubit. Nu se poate abține și se pare că nici nu vrea asta. A dat chiar de înțeles faptul că s-ar fi despărțit din cauza faptului că vloggerul ar fi înșelat-o.

Ramona Olaru, un nou mesaj dur adresat lui Cuza

Admiratorii au crezut în vorbele sale, până când și Cuza a decis să povestească despre despărțirea lor. Ei bine, el le-a spus tuturor că fosta lui iubită l-a înșelat cu cel mai bun prieten al său. L-a durut extrem de tare și nu a putut trece peste asta. Cuza a ajutat-o extrem de tare, iar faptul că l-a înșelat i-a pus capac.

Asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” l-a atacat din nou pe artist. A postat un alt text, care le-a dat serios de gândit internauților. Nu este pentru prima dată când face acest lucru, dar acum a fost mai dură ca oricând.

Ramona Olaru nu s-a mai putut abține! Vedeta l-a atacat din nou pe Cuza: „Am tăiat porcul de pe listă de câteva luni”

Cel mai probabil, o vreme va mai posta despre acest subiect sensibil. Despărțirea de Cuza a afectat-o pe Ramona Olaru, chiar dacă nu a lăsat mereu să se vadă. Își păstrează zâmbetul larg pe buze de fiecare dată, dar postările sale o cam dau de gol.

„Ai pregătit și tu Crăciunul ăsta în vreun fel? Adică, ai ce să tai de Ignat?”, a întrebat-o Dani Oțil pe Ramona Olaru în cadrul emisiunii „’Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Ce să tai, Dani? Nu mai tai nimic. Am tăiat porcul de pe listă de câteva luni”, a fost răspunsul asistentei tv.