Ramona Olaru și Cuza au anunțat zilele trecute că relația lor s-a terminat. Ei și-au adresat recent cuvinte dure în mediul online, care au lăsat pe toată lumea mască. Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Vedetele s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, iar fanii au pierdut șirul acestora.

Ramona Olaru și Cuza au ieșit în mall

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a făcut o serie de postări care i-au adus jigniri serioase fostului ei iubit. Frumoasa vedetă nu a ezitat să îi spună acestuia tot ce a avea pe suflet în fiecare zi. A încercat mereu să își păstreze zâmbetul pe buze, chiar dacă nu era fericită. I-a făcut pe toți susținătorii ei să creadă că nu suferă după despărțire, dar postările sale vorbeau cumva de la sine.

„Să urăști oamenii necesită prea multă energie. Doar prefă-te că sunt morți”, este mesajul postat de Ramona.

Ei bine, zilele acestea, Cuza de la Noaptea Târziu și Ramona au fost surprinși de paparazzi împreună. Cei doi s-au plimbat prin mall și au făcut cumpărături ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. S-au comportat ca un adevărat cuplu, deși nimeni nu le mai dădea vreo șansă. A trecut mai bine de un an de când ei continuă să traiască o poveste de dragoste cu năbădăi.

Ramona Olaru și Cuza, din nou împreună!? Imaginile care i-au dat de gol pe cei doi / FOTO

„Îmi pare rău. Eu nu sunt Adele. Nu-ți doresc tot binele din lume și nici să găsesc pe cineva ca tine. Totuși, vreau să dau foc tuturor lucrurilor tale”, a mai scris Ramona pe Instagram.

Ei au cumpărat câteva haine, dar și ceva dulce. După ce au plecat din mall, s-au îndreptat către o altă locație, fără să știe că paparazzii erau deja pe urmele lor. Este evident că s-au împăcat, deși nu au anunțat nimic în mod oficial. Ramona Olaru părea în culmea fericirii alături de iubitul ei, iar zâmbetul larg de pe față a fost cel care a dat-o de gol pe frumoasa asistentă.