Ramona Olaru este de ceva vreme singură, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Ea a avut o relație cu vloggerul Cuza de la Noaptea Târziu. Cei doi artiști au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi. S-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori, de-a lungul anilor. După ultima împăcare, nimeni nu ar fi zis că se vor mai certa vreodată.

Ei bine, viața a fost plină de surprize și în cazul lor. Cei doi au decis că este mai bine să o ia pe drumuri diferite, iar acum nu mai există cale de întoarcere. De când s-au despărțit, Ramona Olaru l-a atacat aproape zilnic pe fostul ei iubit, pe Instagram. Ea a postat nenumărate mesaje cu subînțeleles fără să se gândească deloc la consecințe.

Ramona Olaru și-a uimit din din nou fanii de pe Instagram

Asistenta TV face ea ce face și intră din nou în atenția fanilor. De această dată, ea le-a dat de înțeles acestora că se gândește prea mult la viitor. Blondina vrea să devină mamă, iar ultimele imagini cu Irina Deaconescu și cu fetița ei i-au dat de gândit. Fosta iubită a lui Cuza de la Noaptea Târziu se gândește la momentul în care va aduce și ea pe lume un copil.

”Doamne, dar oare eu când o să fiu așa?!”, a spus Ramona Olaru pe Instagram!

Ramona Olaru vrea să devină mamă. Cum s-a dat vedeta de gol pe Instagram: ”Doamne, dar...”

Din păcate pentru ea, acum este o femeie singură. Cel mai probabil, pe viitor, va reuși să găsească persoana potrivită alături de care să vrea să traiască pentru tot restul vieții. Momentan, chiar dacă încearcă să se ascundă, se vede că despărțirea i-a lăsat răni adânci. Își păstrează mereu zâmbetul pe buze, dar postările sale o dau de gol la orice pas.

Ea a dat de înțeles că fostul ei iubit ar fi înșelat-o și de aceea nu mai sunt împreună. Spre surprinderea fanilor, același lucru l-a spus și vloggerul despre ea. Care este, de fapt, adevărul!?