Ana Maria Mocanu nu mai este într-o relație cu Rareș, iar după ce aceasta a confirmat acest fapt, bărbatul nu s-a putut abține, așa că a ieșit la înaintare cu diferite mesaje prin care face aluzie la fosta sa iubită. Se pare că Rareș găsește mărturisirile fostei sale iubite un motiv pe baza căruia să facă glume în mediul online.

Ana Maria Mocanu și Rareș au avut un început de relație foarte frumos, cu fluturi în stomac și dragoste la prima vedere. Cu toții erau de părere că cei doi vor îmbătrâni împreună. Lucruruile nu au stat deloc așa în realitate. Cum minunea nu ține decât tei zile, iată că cei doi au ajuns și la inevitabila despărțire.

Este drept că relația dintre cei doi a început în cel mai frumos mod posibil, însă s-a terminat nu într-un mod farte plăcut pentru cei doi. Acum ceva timp, Ana Maria Mocanu s-a văzut nevoită să lămurească lucrurile odată pentru totdeauna în ceea ce îl privește pe fostul ei iubit, așa că a scris un mesaj prin care menționează fapul că Rareș este istorie pentru ea și așa va rămâne de aici înainte.

Se pare că aceste cuvinte l-au deranjat, într-un fel sau altul, pe bărbat, așa că acesta a făcut declarații destul de ”serioase” la început, însă finalul a demonstrat faptul că sarcasmul este unul dintre punctele lui forte.

Rareș, mesaj plin de sarcasm la adresa fostei sale iubite

Rareș a vrut să-i dea replica fostei sale iubite. Cum putea face acest lucru dacă nu printr-un mesaj postat în spatiul public? Mesajul care se credea a fi unul extrem de emoționant s-a dovedit a avea, în final, subiectul central mașina sa, și nici vorbă de Ana Mocanu. Un sarcasm îmbinat cu aciditate – în așa fel poate fi descris mesajul lui Rareș. Mai mult decât atât, el aseamănă femeie din viața lui cu mașinile și că este necesar să le ”schimbe” în momentul în care nu mai corespund anumitor standarde.

”Mă despart de marea mea iubire. A fost lângă mine și la bine și la greu, va ramâne mereu în sufletul meu. Am trecut împreună prin momente dificile, fdar și frumoase. Chiar a fost dragoste la prima vedere și nu a putut nimeni să mă oprească să te am. E momentul să mergem pe drumuri diferite. M-am simțit minunat cu tine. Adio! Am primit o ofertă de nerefuzat (n.r. poză cu mașina)”, a scris Rareș.

”Și mașina și femeia trebuie schimbate atunci când nu mai corespund standardelor…”, a continuat bărbatul.

Rareș, mesaj dur pentru Ana Maria Mocanu. Diva a confirmat despărțirea, iar el a reacționat imediat: ”Femeia trebuie schimbată când nu mai corespunde standardelor”

Ana Maria Mocanu este hotărâtă să-l lase în trecut definitiv pe Rareș

În urmă cu câteva zile, Ana Maria Mocanu s-a simțit datoare față de fanii săi să îi informeze cu faptul că Rareș nu mai face parte din viața ei și că nu vor mai forma niciodată un cuplu. Mai mult decât atât, vedeta s-a simțit nevoită să clarifice faptul că mărul discordiei dintre ei care a dus la despărțire nu implică prezența niciunei femei.

”Am considerat la un moment dat că este mai bine să las lucrurile să treacă de la sine. Ei bine, iată că a sosit momentul să știți anumite lucruri de la mine. Sunt un om extrem de sincer. Îmi doresc din acest moment să nu mai fiu asociată cu Rareș. Noi nu mai formăm un cuplu și nu o să mai formăm niciodată. Drumurile noastre sunt separate. Despărțirea nu a fost din vina niciunei femei. Pur și simplu, la un moment lucrurile nu au mai mers între noi și nu vreau să intru în prea multe detalii”, a spus Ana.