Războiul dintre Prigoană și Bahmu nu s-a încheiat niciodată! Afaceristul lansează un nou atac dur la adresa mamei copiilor lui :”Pentru mine e decedată!”

Cu o istorie notabilă la capitolul despărțiri și împăcări, Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu nu ai îngropat securea războiului nici acum. Omul de afaceri a făcut câteva afirmații extrem de dure la adresa jurnalistei.

Uluitor! Pensia lui Silviu Prigoană sfidează orice român
Uluitor! Pensia lui Silviu Prigoană sfidează orice român

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au trăit în 10 ani cât alții într-o viață. Cei doi au împărțit o relație amoroasă presărată cu sute de scandaluri, divorțuri, împăcări și vorbe grele. După o perioadă îndelungată în care au trăit această experiență demnă de paginile unei drame, cei doi s-au despărțit.

Dacă toată lumea credea că aceștia au încetat pentru totdeauna războiul dus ani de zile, Silviu Prigoană a arătat recent că lucrurile stau complet diferit.

Invitat în noua emisiune moderată de Denise Rifai la Kanal d, omul de afaceri a spus adevărul despre relația pe care o are acum cu fosta lui nevastă. Replicile lui Prigoană la adresa Adrianei au fost extrem de dure, iar jurnalista nu va lăsa în mod sigur acest atac fară o continuare.

Războiul dintre Prigoană și Bahmu nu s-a încheiat niciodată! Afaceristul lansează un nou atac dur la adresa mamei copiiilor lui :"Pentru mine e decedată!"

O acuză că și-a agresat copiii

În urma procesului de custodie a celor doi copii minori pe care soții Prigoană îi au instanța a decis în favoarea afaceristului. Astfel, încă de dinainte de pandemie, micuții locuiesc în vila tatălui lor. Spre surprinderea tuturor de data aceasta, Adriana nu s-a mai opus vehement ca fii ei să rămână la fostul soț.

Vedeta chiar a declarat că aceștia beneficiază în reședința lui Prigoană de facilități pe care ea nu le poate oferi în apartamentul în care locuiește acum.

Deși susține că le simte lipsa enorm, Adriana s-a împăcat cu ideea că cei mici vor locui la domiciliul respectiv cel puțin pentru următoarea perioadă.

Odată cu această schimbare, Silviu Prigoană a avut ocazia să petreacă mult mai mult timp alaturi de cei doi băieți pe care îi are. Din discuțiile cu cei mici, afaceristul ar fi aflat că mama lor le mai administra din când în când câte o corecție fapt care l-a deranjat enorm. Așadar, fostul soț al Lui Bahmu este extrem de înverșunat pe acțiunile acesteia susținând că pentru el jurnalista este „decedată”.

„Eu nu vorbesc cu ea de cinci ani de zile. Pentru mine ființa asta este decedată!”, declarat omul de afaceri.

În apărarea ei, Adriana susține că ea nu și-a agresat niciodată copiii. Mai mult, jurnalista a ținut să precizeze că i-a încurajat mereu pe cei doi micuți să locuiască alături de tatăl lor.

În vila de câteva sute de mii de euro a omului de afaceri, copiii vedetei au piscină, sală de joacă, cinema și sală de sport.

Adriana are un nou iubit

Jurnalista și-a dorit ca după experiența amoroasă cu Prigoană, relațiile ei să rămână cât se poate de confidențiale. Acesta a fost și motivul pentru care Adriana a decis să nu dea detalii despre noua poveste de dragoste pe care o trăiește.
De aproape doi ani, jurnalista de la Antena 1 formează un cuplu cu grecul Nikos Papadopoulos.

Povestea lor s-a înfiripat treptat, vedeta fiind în primă fază managerul de concerte al bărbatului.

Adriana a recunoscut că este îndrăgostită de noul ei partener despre care susține că are o fire foarte geloasă. Cei doi locuiesc împreună și se înțeleg de minune.

Ca dovadă, Adriana a făcut un pas important în cariera ei sprijinită fiind de actualul iubit, jurnalista a candidat pentru scaunul de primar al sectorului 1 la alegerile locale. Deși a obținut un punctaj infim, vedeta a promis că va rămâne o voce a bucureștenilor.