Războiul în familia Geambașu nu se încheie nici după ani de zile! Călin are din nou acuzații grave la adresa propriului tată

Unul dintre cele mai longevive scandaluri din lumea vedetelor de la noi pare să nu aibă izbândă. Călin Geambașu și tatăl lui nu au încheiat nici acum conflictul deschis pe care îl au de ani buni.

Războiul în familia Geambașu nu se încheie nici după ani de zile! Călin are din nou acuzații grave la adresa propriului tată

Călin Geambașu face parte din generația vocilor de aur promovate în timpul renumitei Școli a vedetelor. Alături de alte nume importante de atunci, artistul a scris istorie în muzica ușoară. Dacă ani de zile cariera lui a fst la înălțime, pe plan personal, vedeta a avut se pare, întotdeauna mult ghinion.

Călin se află în relații extrem de proaste cu întreaga lui familie de câțiva ani buni. Dacă toată lumea credea că recent, artistul a făcut pace cu toți cu cei care a avut conflicte lucrurile nu stau deloc așa.

 A fost acuzat că și-a lovit mama

Relațiile dintre Călin Geambașu și părinții săi sunt într-un continuu colaps de mai bine de 10 ani. Artistul a fost pus la zid și acuzat că și-ar fi agresat mama sub ochii martorilor. De asemenea, acesta ar fi aruncat ani la rândul cuvinte dure în ceea ce o privește pe femeia care i-a dat viață. De partea cealaltă, cântărețul susține că părinții lui sunt cei care au pornit întreg scandalul.

Dacă artistul nu a vorbit ani de zile cu mama lui, în ceea ce îl privește pe tatăl acestuia, Petre Geambașu, lucrurile au fost diferite. Cei doi au avut episoade în care păreau să uite conflictele care i-au ținut departe, însă în mod absolut suprinzător, periodic, atitudinea distantă între aceștia părea că revine.

În vara anului în curs cei doi păreau să fi uitat că au avut vreodată o ceartă atât de mare. Conform declarațiilor lui Călin, aceștia ar fi petrecut timp împreună mergând la piscină și relaxându-se. Minunea nu a ținut însă mai mult de câteva luni, asta pentru că la aniversarea artistului cu ocazia căreia acesta a organizat o petrecere, părintele său a refuzat să se prezinte.

Călin s-a arătat extrem de intrigat de atitudinea lui Petre Geambașu, precizând că artistul are un comportament de copil, lăsând să primeze în relatia dintre ei, mai degrabă orgoliul.

”Tatăl meu nu a fost prezent la petrecere. Din păcate, pe el îl trag înapoi chestiuni legate de orgoliu și are balansuri de astea foarte puternice între când mergem la piscină și e totul în regulă, jucăm table și mai vine pe la noi, ne mai ajută la o filmare ceva, când după aceea, gata nu mai vorbim. Își aduce el aminte de nu știu ce, că nu i-a ieșit ceva și iar face blocaje. Dar o să-i treacă, se poartă exact ca un copil”, a adăugat Călin.

Despărțire cu scandal de fosta parteneră

Scandalul în care Călin și părinții lui au fost implicați nu este singurul din viața artistului. Anul trecut artistul și mama copilului său au pus capăt unei relații destul de îndelungate. Cei doi fost parteneri și-au aruncat vorbe grele la final.

Fosta iubită l-a acuzat pe artist că ar fi exercitat o presiune uriasă asupra ei scoțând în față un comportament agresiv, mai ales în vocabular. În mod suprinzător a ieșit la iveală modul cel puțin ciudat prin care Călin prefera să comunice cu iubita lui.

Războiul în familia Geambașu nu se încheie nici după ani de zile! Călin are din nou acuzații grave la adresa propriului tată

Acesta a realizat un acord scris pe care femeia a fost invitată să îl semneze. Documentul întocmit de Călin reglementa câteva aspecte legate de relația lor. Fosta parteneră a cântărețului a reclamat și faptul că artistul ar fi avut numeroase înregistrări cu discuții familiale din casa lor.

Călin a recunoscut o parte dintre particularitățile invocate de fosta lui, însă susține că el nu se consideră vinovat cu nimic pentru modul în care lucrurile au evoluat în relația lor.