Războiul rivalelor continuă! Bianca Drăgușanu a atacat-o dur pe Daria Radionova! De ce a fost în stare cea mai tunată vedetă din România!

Dacă toată lumea credea că apele s-au liniștit în telenovela ce a ținut primele pagini ale presei mondene, lucrurile nu stau deloc așa. Între Bianca Drăgușanu și iubita lui Bodi arde un conflict mocnit.

S-a aflat ce lovitură i-a dat Daria Radionova lui Alex Bodi. Rusoaica s-a răzgândit

Războiul dintre cele două dive care au trecut prin patul lui Alex Bodi continuă de luni de zile însă acum acesta s-a mutat pe fronturi diferite. Asta pentru că Daria Radionova a devenit din amantă iubită oficială, idee cu care creatoarea de modă nu se poate împăca cu una cu două.

Deși nu recunoaște acest lucru, se pare că Bianca nu poate trece peste durerea provocată de infidelitățile fostului soț. Drept urmare diva s-a refugiat într-un atac de neoprit la adresa rusoaicei care locuiește acum în vila milionarului.

„Se războiesc” pe Instagram

În timp ce Bodi numără minutele până la eliberarea din spatele gratiilor, celor două dive nu contenesc să se atace reciproc mai ales în mediul online. După ce Daria a scris pe Instastory câteva remarci pline de sarcasm legate de călătoria Biancăi în Dubai, fosta soție lui Alex a scos la rândul ei artileria grea.

Războiul rivalelor continuă! Bianca Drâgușanu a atacat-o dur pe Daria Radionova! De ce a fost în stare cea mai tunată vedetă din România!

După ce mai mulți apropiați au sfătuit-o pe blondină să nu facă dezvăluirile promise legate de rusoaică și implicarea ei în viața milionarului, Bianca se rezumă deocamdată doar la a face diverse postări înțepătoare cu adresate Dariei.

Recent aceasta a publicat un citat al răposatului Vadim Tudor prin care i-a dat șatenei peste nas pentru afirmațiile ei în care o acuza că ar fi obținut gratuit excursia din Dubai.

„Pe zi ce trece, proștii fac progrese: devin și mai proști!”,a scris Bianca pe Instastory.

Ce au în comun cele două femei

Dincolo de obsesia pentru milionarul din Mediaș, Bianca și Daria au destul de multe lucruri în comun. Tipul de personalitate al fiecăreia dintre cele două întărește și mai tare ideea că afaceristul Alex Bodi are un tipar bine definit în materie de femei spre care țintește.

Atât Daria cât și Bianca au urmat cam același drum profesional. Ambele au astăzi o afacere ce implică vânzarea de obiecte vestimentare. Magazinul rusoaicei este localizat într-o zonă scumpă a Londrei în timp ce atelierul de croitorie al creatoarei de modă se află în București.

Un alt punct comun al celor două femei aspirante la inima lui Bodi constă în depdendența de intervențiile estetice. Este mai mult decât vizbil că ambele au apelat cam la aceleași proceduri de înfrumusețare.

Mai ales la nivelul feței, atât fosta afaceristului cât și actuala, au ales să își schimbe complet trăsăturile, ajungând să nu mai semene deloc cu felul în care arătau înainte. De asemenea, amândouă divele au bifat pe lista lor de operații și un posterior la fel de bombat cu care se pare că l-au vrăjit pe controversatul milionar.