Răzvan Simion și Lidia Buble au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Povestea lor frumoasă de dragoste a luat sfârșit, când fanii se așteptau mai puțin. În urmă cu câteva luni, prezentatorul a reușit să surprindă pe toată lumea, în momentul în care a anunțat separarea. Mulți au vrut să creadă că este doar o glumă, dar situația a fost pe cât se pare de reală.

În tot acest timp, fiecare a încercat să treacă peste despărțire așa cum a putut. El nu a reușit să își găsească încă liniștea în brațele unei alte femei. Admiratorii sunt de părere că acesta este un semn că încă se mai gândește la fosta lui iubită. În schmb, despre Lidia Buble s-a scris de mai multe ori că este deja cu altcineva.

Răzvan Simion, reacția pe care toată lumea o aștepta

Ei bine, zilele trecute ea a lansat o piesă alături de Cornel Ilie, solistul de la Vunk. Zile în șir, lumea a crezut că ei sunt împreună. Zvonurile acestea au fost alimentate și de apariția lor în videoclipul piesei ”Vino, du-te”. Cei doi s-au comportat ca niște adevărați îndrăgostiți, dar se pare că doar de dragul piesei. Cântăreții au lămurit pe toată lumea și au mărturisit că relația lor este doar una de prietenie.

Răzvan Simion, prima reacție după ce Lidia Buble s-a afișat cu Costin Gheorghe: ”Grijile s-au dus”

 ,,Dacă pot să zâmbesc, grijile s-au dus!”, este mesajul lui Răzvan Simion.

Recent, pe internet au circulat mai multe imagini cu Lidia Buble și Costin Gheorghe. Acestea au ajuns și la Răzvan Simion, care a reacționat imediat. Cântăreața și fotabalistul păreau extrem de fericiți împreună, iar asta se citea pe chipurile lor. El a fost mereu rezervat când a venit vorba despre viața sa privată și a preferat ca aceasta să nu fie un subiect de discuție.

„Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect”, a afirmat public Costin Gheorghe.