Răzvan Simion le-a făcut o dezvăluire telespectatorilor. În cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, prezentatorul a luat pe toată lumea prin surprindere. Se pare că fostul iubit al Lidiei Buble s-a testat de două ori pentru coronavirus. Frica a pus stăpânire pe el și deși având o simplă răceală, a ajuns să creadă că este infectat cu COVID-19. Iată care este în prezent starea vedetei.

Acum câteva zile, îndrăgitul prezentator s-a speriat extrem de tare. El a răcit puternic și a avut febră, motiv pentru care a ajuns să se testeze pentru virusul care de ceva timp a pus stăpânire pe țara noastră. Din fericire, testele pe care și le-a făcut Răzvan Simion au ieșit negative. Este în afara oricărui pericol, așa că persoanele care au intrat în conctact cu el cât și fanii săi pot răsufla liniștiți.

Prezentatorul a trecut și peste asta

Anul acesta a fost unul de încercare pentru Răzvan, marcat de o despărțire grea. El a fost cel care a anunțat despărțirea de iubita sa, Lidia Buble, când lucrurile dintre ei nu mai puteau fi rezolvate sub nici o formă. Vedeta a suferit enorm, deși nu a lăsat prea mult să se vadă acest lucru. El a dovedit că este genul de persoană care își păstrează zilnic zâmbetul pe buze, chiar și atunci când nu se simte bine.

”Zilele astea am avut febră puternică. Ca să fie toți cei care ne privesc liniștiți, mi-am făcut două teste de COVID. Sunt negativ la amândouă! A fost doar o viroză pe care Dani, am dus-o ca un bărbat, pe picioare”, a spus Răzvan Simion.

Răzvan Simion, testat de două ori pentru COVID-19! Care estea starea vedetei: ”Am avut febră puternică”

Recent, el a fost surprins în compania unei alte femei. Părea extrem de fericit lângă aceasta și mai mult decât atât, a lăsat impresia că a trecut peste despărțirea de fosta sa iubită. Lidia Buble și Răzvan anunțaseră că nu regretă nimic din cele întâmplate, pentru că ceea ce au avut ei împreună a reprezentat o perioadă extrem de frumoasă din viața lor, de care s-au bucurat la maxim.