RBD s-a întors. Trupa a lansat prima melodie după 12 ani de la despărțire și se pregătește de noi surprize!

La 12 ani după despărțire, membrii celebrei trupe RBD au anunțat că revin și au lansat și o nouă melodie.

RBD s-a întors. Trupa a lansat prima melodie după 12 ani de la despărțire și pregătește noi surprize!
RBD s-a întors. Trupa a lansat prima melodie după 12 ani de la despărțire și pregătește noi surprize!

În urmă cu 16 ani, trupa Rebelde sau RBD scria istorie și se bucura de un succes enorm printre adolescenții și tinerii din toată lumea. Așa că este de înțeles de ce fanii au fost devastați în 2008 de vestea care anunța despărțirea grupului.

RBD s-a întors și promite surprize

Însă, 12 ani mai târziu, aceștia au din nou motive de bucurie, pentru că RBD s-a întors. După reuniunea grupului mexican, care a devenit de succes din timpul filmărilor pentru telenovela cu același nume, trupa a lansat și prima lor nouă melodie „Siempre He Estado Aquí”.

Noua piesă marchează și prima lor lansare de cvartet, deoarece doar patru dintre cei șase membrii oficiali au accepta provocarea de a se reuni. Rebelde s-a despărțit la sfârșitul anului 2008 odată cu lansarea albumului de despărțire al grupului Para Olvidarte de Mí.

După ce a trecut mai bine de un deceniu de atunci și catalogul lor muzical a dispărut de pe platformele de streaming digital, membrii s-au reunit anul acesta pentru o revenire de senzație. De atunci și până acum fanii RBD au avut la dispoziție doar clasicele melodii ale trupei precum „Sálvame”, „Nuestro Amor” și „Solo Quedate En Silencio”.

Odată cu revenirea RBD, grupul a promis, de asemenea, că o să lanseze și mai multe melodii noi. Patru dintre membrii oficiali ai trupei, Anahí, Maite Perroni, Christian Chávez și Christopher von Uckermann, s-au reunit pentru a înregistra single-ul de revenire „Siempre He Estado Aquí”.

RBD s-a întors. Trupa a lansat prima melodie după 12 ani de la despărțire și pregătește noi surprize!
Foto: RBD/ udiscovermusic.com

Piesa a fost scrisă și produsă de Mauricio Rengifo și Andrés Torres, băieții care au co-scris și hit-ul global „Despacito”. Ceea ce înseamnă că RBD 2.0 nu a venit doar să se joace de-a lansarea ci sunt puși pe fapte mari.

Dulce María și Alfonso Herrera nu fac parte din proiect

Membrii trupei au transmis fanilor că în ciuda absenței lor îndelungate, RBD va fi mereu acolo pentru ei. Iar pentru a marca întoarcerea au lansat și-o provocare pe TikTok.

Șase sute de fani care participă la provocarea TikToK „Siempre He Estado Aquí” vor putea câștiga bilete la concertul de revenire live al RBD de pe 26 decembrie. Chiar dacă Dulce María și Alfonso „Poncho” Herrera nu fac parte din noul proiect muzical, există șanse ca aceștia să apară în cadrul evenimentului virtual de reuniune ,,Ser o Parecer”.

Dulce Maria le-a transmis fanilor că nu va lua parte deocamdată la aceasta, nu pentru că nu-și dorește acest lucru, ci pentru că trece printr-o perioadă foarte importantă din viața sa. Vedeta urmează să devină mamă la sfârșitul anului.

,,S-a așteptat atât de mult această reuniune și chiar acum nu este că nu vreau, ci că nu pot, atât pandemia și sarcina sunt trăite diferit de fiecare femeie și persoană; a fost foarte rapid, a fost o chestiune din acest an sau maxim din martie 2021 ”, a spus ea.