Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu devine pe zi ce trece din ce în ce mai dur. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, artista a descris-o pe noua parteneră a lui Gabi Bădălău drept o femeie „desfrânată, un exemplu negativ și falsă”.

Descrierea pe care i-a făcut-o Claudia Pătrășcanu a scos-o din sărite pe Bianca Drăgușanu care a atacat cu toate armele. În exclusivitate pentru Spynews.ro, blondina a ținut să precizeze că o compătimește, iar toate cuvintele pe care le-a folosit ca să o caracterizeze o reprezintă mai degrabă pe artistă, decât pe ea.

„Este deprimată, îmi este milă de ea. Ca să îi treacă deprimarea îi fac cadou toate florile pe care le-am primit de ziua mea şi de 1 martie. Să o ajute să iasă din depresie. Îi mulţumesc că s-a autodescris. Prin cuvintele pe care le-a folosit se caracterizează pe ea. A zis totul despre ea, nu despre mine. Cifra mea de afaceri de anul trecut este de 300 de mii de euro. Din contracte de imagine și business. Şi asta chiar dacă a fost pandemie”, a replicat acid Bianca Drăgușanu pentru SpyNews.ro.

Mai mult de atât, Bianca Drăgușanu a mărturisit că este dispusă să îi dea și o sumă impresionantă de bani Claudiei Pătrășcanu pentru a nu mai fi nevoită să apară la emisiuni TV pentru a crea controverse în schimbul banilor. Totodată, blondina este de părere că singurul motiv pentru care artista este cunoscută acum este războiul pe care l-a inițiat cu aceasta.

„Dacă are nevoie de bani, o împrumut eu sau îi fac cadou niște bani. Mie îmi merge bine cu banii. Eu apar la tv sau în public să vorbesc despre afacerile mele şi despre familia mea, nu să jignesc alte femei. Iar ea , din păcate, are o anumită vârstă şi nu ştie decât să îşi facă copiii şi familia de ruşine. Norocul ei sunt eu, că dacă nu se lega de numele meu, nu o mai băga nimeni în seamă. Se vede că e slabă şi cu sufletul, şi cu portofelul. Îi plătesc şi un psihiatru, dacă vrea. Nu e problemă. Să îşi revină un pic. Este foarte urât ce face”, a mai adăugat vedeta.