Reacţia Anamariei Prodan după imaginile cu Reghe, în care o femeie s-a urcat în maşina antrenorului. Impresara a vorbit despre acest subiect apărut în presă zilele trecute şi a negat faptul că acel bărbat era soţul ei.

Totuși, vedeta spune că antrenorul Craiovei și-a împrumutat mașina unui prieten, în timp ce el a rămas în București alături de fiul său a cărei zi de naștere a fost astăzi.

Reacţia Anamariei Prodan după imaginile cu Reghe

„Soțul meu a fost acasă de ziua băiețelului nostru. Nu în Craiova. Ci la București. El a fost alături de băiatul lui care azi a împlinit 13 ani. Soțul meu azi a fost la mall, a făcut zeci de poze, la film cu Reghe Jr. Este mașina familiei care este la prietenul nostru.

Nu. Nu întreb prietenii cu cine ies. V am spus că nu vreau să mai discut subiecte legate DESPRE familia mea. Azi, de ziua băiețelului nostru, familia noastră vrea să se bucure de acest eveniment”, a declarat Anamaria Prodan pentru Capital.ro.

Reacţia Anamariei Prodan după imaginile cu Reghe, în care o femeie s-a urcat în maşina antrenorului

Anamaria Prodan încă nu vrea să creadă în amante

Anamaria Prodan nu crede în amante şi în relaţia de durată cu acestea şi anunţă că este dispusă să facă totul pentru a-şi salva căsnicia.

În ceea ce privește posibila amantă, Anamaria Prodan susține că până nu va vedea acest lucru cu ochii ei, nu va crede. „Dacă nu văd eu cu ochii mei, nu am cum să cred vreodată așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan.

Cu tot scepticsmul afişat, Anamaria Prodan este dispusă să îl ierte pe soțul ei dacă se confirmă povestea de alcov. Mai exact, în cazul în care se va adeveri informația potrivit căreia acesta ar fi achiziționat un imobil pentru amantă, impresara va lupta din răsputeri pentru a depăşi şi această cumpănă din viaţa ei.

Anamaria Prodan a precizat că toată familia este dispusă să îi mai dea o șansă: „Atunci va sta în mijlocul familiei lui, se va uita în ochii copiilor lui, și toți am discuta. Și, cum întotdeauna am fost un tot unitar, probabil că, la cât de mult îl iubim, da, l-am ierta. Și eu și copiii.

Dacă ar recunoaște că a greșit și ne-ar spune ce l-a îndemnat să facă așa ceva, el ar fi din nou, soarele nostru. V-am mai spus. Închizi iarăși ochii să treacă furtuna și să nu te rănească nisipul care îți poate intra în ochi.

Numai un om pe care Dumnezeu îl iubește mult poate avea parte de ceea ce are Laurențiu din partea noastră.”, a adăugat aceasta.